Canon imagePrograf Pro-1000

Canonilta tulossa huipputulostin

Canon-kuvaajat tietävät, että punainen viiva objektiivin ympärillä tarkoittaa parasta laatuluokkaa, jota merkitään myös kirjaimella L eli luksus. Käytäntö koskee nyt myös tulostimia. Ensimmäinen punaviivainen tulostin maksaa 1 300 euroa, mutta sillä saa jopa A2-koon kuvatulosteita.

perjantai 23. lokakuuta 2015

Canonin uusinta A2-tulostinta ympäröivä punainen viiva kertoo, että tarjolla parasta, mitä yhtiö voi tarjota, ja sama käytäntö on tuttu myös objektiivipuolelta.

Uudessa Canon imagePrograf Pro-1000:ssa on 12 mustesäiliötä, joissa on erilliset mustetankit. Uudet Lucia Pro -pigmenttimusteet – kaksi mustaa ja kaksi harmaata – yhdessä erikoisvalmisteisen Chroma Optimizer -musteen kanssa varmistavat ammattilaislaatuiset mustavalkotulosteet, lisäävät mustan värin densiteettiä eli tummuutta ja antavat tasaisen kiillon, Canonista kerrotaan.

Canon imagePROGRAF PRO-1000

Tulostusnopeus on hyvä; valmistajan mukaan reunuksellisen A2-koon kuvan tulostamiseen kuluu tasan kuusi minuuttia, tosin reunuksen leveyttä ei ole kerrottu. A2-tarkoittaa 42 x 59,4 cm:ä, ja itse laitteen koko on 72,3 x 43,3 x 28,5 cm.

Uusi imagePrograf Pro-1000 tulee myyntiin Euroopassa ensi vuoden alkupuolella ja sen suositusvähittäishinta on 1300 euroa. Laite on ensimmäinen Canonin uudessa ammattilaistason tulostimien sarjassa.

Canon imagePROGRAF PRO-1000

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!