Canonin uusilla tulostimilla lisää käyttömukavuutta

Canon on julkistanut neljä kompaktia monitoimilaitetta, joissa on tulostuskokemusta parantava, uusi ja monipuolinen ohjelmisto. uudet PIXMA-mallit sopivat erityisesti asiakirjojen tulostamiseen internetistä ja hyvälaatuisten kuvien tulostamiseen kotona.

perjantai 10. elokuuta 2012

Uusissa tulostimissa MP230, MG2250, MG3250 ja MG4250 on ensimmäisinä PIXMA-malleina vakiovarusteena My Image Garden -alusta, jonka avulla voidaan käyttää helposti kaikkia nykyisiä Canon PIXMA -tulostusohjelmia. Kätevässä ohjelmistossa on myös uusia, kehittyneitä ja helppokäyttöisiä toimintoja, kuten automaattinen asettelutoiminto ja kasvojentunnistus.

Tulostimet ovat yhteensopivia uuden Print Your Days -sovelluksen kanssa, jolla voi tulostaa kuvia suoraan Facebookista ilman lisäohjelmistoa. Sovellus sisältää työkaluja, joilla voidaan asetella valokuvia ja luoda niistä ainutlaatuisia koosteita. Yhdelle sivulle voidaan tulostaa jopa viisi valokuvaa. Sovelluksessa on myös erilaisia tyyli- ja muokkausmahdollisuuksia.

Kaikissa neljässä uudessa PIXMA-tulostimessa on automaattinen virrankatkaisu ja automaattinen käynnistystoiminto, jonka ansiosta tulostus onnistuu nopeasti, vaikka tulostin olisi ollut sammutettuna.

PIXMA MG4250 on suurikokoisin näistä neljästä. Siinä on 2,4 tuman eli 6,2 cm:n värinäyttö, jonka ansiosta tulostus on helppoa ilman tietokonetta. Pienin ja edullisin PIXMA MP230 on edullinen monitoimilaite, jossa on tulostus-, skannaus- ja kopiointitoiminnot.

Uutuusmallien suositushinnat Canon PIXMA MP230: 49 euroa Canon PIXMA MG2250: 55 euroa Canon PIXMA MG3250: 77 euroa Canon PIXMA MG4250: 88 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!