Edullinen tulostin Brotherilta

Uusin monitoimitulostin on Brotherin tähänastisista mustesuihkutulostimista pienin ja halvin, mutta soveltuu valokuvien tulostamiseen monista laitteista.

tiistai 26. marraskuuta 2013

Brother DCP-J132W sopii valokuvausharrastajille, jotka etsivät pientä ja huokeaa monitoimilaitetta, jolla voi kopioida ja skannata. Tämä tulostin on Brotherin monitoimilaitesarjan kuudes malli. Sen kehutaan olevan helppokäyttöinen, ja sitä voidaan käyttää yhdessä mobiililaitteitten kanssa.

Valokuvien tulostustarkkuus on 6000 x 1200 dpi. Sisällä on neljä mustepatruunaa, ja pisarakoko on 1,5 pikolitraa. Laitteeseen voidaan ladata ilmainen iPrint & Scan -sovellus, jonka kautta valokuvia voidaan skannata älypuhelimeen sekä tulostaa sähköposteja ja kuvia älypuhelimesta. Paras skannaustarkkuus on 1200 x 2400 dpi.

Sovellus käy iPhoneen sekä Android- ja Windows-puhelimiin. Tulostin toimii sekä Windowsin että Apple AirPrintin kanssa, ja myös tulostaminen Google Cloud Printin kautta on mahdollista. DCP-J132W maksaa toimituskuluineen runsaat 70 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!