Epson Expression Photo XP-750

Epsonilta pian uusia aktiivikuvaajan tulostimia

Epson julkistaa lähiaikoina kaksi aktiivisille valokuvausharrastajille sopivaa tulostinmallia. Expression Photo XP-850 ja XP-750 ovat lähes puolet pienempiä kuin edeltäjänsä, ja tulostaminen onnistuu matkan päästäkin.

torstai 6. syyskuuta 2012

Tulevat uutuudet, Expression Photo XP-850 ja XP-750, käyttävät Epsonin uutta Claria Photo HD -mustetta, jonka kerrotaan kestävän valokuvissa jopa 300 vuotta. Tulostimissa on kuusi mustesäiliötä, minkä ansiosta valokuvista tulee sävykkäitä ja väreiltään hyvälaatuisia.

Kummassakin tulostimessa on moottori ohjainpaneelissa ja syöttökotelossa. Lisäksi tulostimet toimivat ilman johtoja wi-fi-teknologian ansiosta, ja langaton yhteys tuo mukanaan monia muitakin etuja.

Epson Expression Photo XP-850

Tulostaa voi myös älypuhelimista ja taulutietokoneista – joko Epsonin iPrint-sovelluksen tai Applen AirPrint -sovelluksen avulla. Skannaaminen suoraan pilvipalveluun sekä tulostaminen toiselta puolen maapalloa on myös mahdollista – laitteilla on nimittäin omat sähköpostiosoitteet, ja ne osaavat tulostaa niille läheteyt liitetiedostot.

Tulostimissa on kaksi paperikoteloa, mikä mahdollistaa erilaisten paperityyppien käyttämisen samalla kertaa, ja myös paksulle paperille sekä cd:lle ja dvd:lle tulostaminen onnistuu erityisen syöttölaitteen avulla. Tulostimet osaavat tehdä myös kaksipuolisia tulosteita, ja XP-850 osaa myös skannata kaksipuolisia arkkeja sekä tehdä niistä samanlaisia, kaksipuolisia tulosteita.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!