Huipputason A3-tulostusta

Canon tuo Pixma-tulostinsarjaansa viisi uutta mallia. Niistä löytyy sekä monitoimilaitteita että vaativan valokuvausharrastajan kuvatulostimia.

perjantai 24. tammikuuta 2014

Uutuusmallit Pixma iP8750, iX6850, MX475, MX535, ja iP2850 laajentavat Canonin monitoimitulostinten valikoimaa Pixma-sarjassa. Tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä laitteilla on mahdollista saada ammattitasoisia tulosteita valokuvista ja yritysasiakirjoista. Kaikissa viidessä tulostimessa voidaan käyttää XL-mustesäiliöitä, jotka ovat tavanomaisia säiliöitä suurempia ja taloudellisempia.

Pixma iP8750 on A3+ -tulostin, joka sopii valokuvauksen harrastajalle. Kuuden värin järjestelmässä on erillinen harmaa muste, jonka ansiosta valokuvatulosteiden värit ovat laadukkaat, ja mustavalkotulosteiden harmaasävyt vaihtuvat pehmeästi, Canonista kerrotaan. Pisarakoko on vain yksi pikolitra ja tulostustarkkuus 9600 dpi.

Pixma iP8750:n ominaisuuksiin kuuluu wi-fi-verkkoyhteys, ja tulostaminen on mahdollista Google Cloud Printin ja Apple AirPrintin kautta monista erilaisista laitteista käsin. Canon Pixma Printing Solutions app -sovelluksen avulla voidaan tulostaa myös mobiililaitteista sekä määrittää samalla myös tulostuskoko ja paperilaatu. Uutuusmallien hintoja ei ole julkistettu.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!