Monitoimilaite on halpa ja hyvä perustulostin

Lisäksi ne ovat halpoja. Alle 250 eurolla saa tulostimen, joka skannaa, kopioi ja tulostaa myös suoraan matkapuhelimesta. Koskaan aikaisemmin ei ole saanut yhtä monipuolisia ja kuvanlaadultaan hyviä laitteita näin edullisesti.

perjantai 28. syyskuuta 2012

Yhdeksän kymmenestä myydystä tulostimesta pohjoismaisilla markkinoilla on monitoimitulostimia. Tässä ei ole ihmettelemistä, sillä tulostustekniikka on sama kuin pelkissä tulostimissa, mutta lisäksi laitteilla voi skannata ja kopioida. Toisin kuin vielä muutama vuosi sitten nykyisten monitoimitulostimien varustuksena on langattoman verkon sovitin. Sen ansiosta tulostinta voidaan käyttää kaikilla saman verkon alueella olevilla tietokoneilla ilman epäkäytännöllisiä ja pölyä kerääviä kaapeleita.

Tulostinvalmistajat ovat ottaneet huomioon myös erilaisten mobiililaitteiden yleistymisen, ja älypuhelimesta tai taulutietokoneestakin voidaan tulostaa langattoman verkon kautta. Tämä edellyttää vain tulostinvalmistajan ilmaisen sovelluksen asentamista mobiililaitteeseen. Sovellukset löytyvät Applen App Storesta tai Androidlaitteisiin Google Play -kaupasta.

Testilaitteita valittaessa asetettiin ylärajaksi 250 euroa. Monitoimitulostimien hinnat ovat painuneet sen verran alas, että suurin osa laitteista löytyy kaupoista alle 200 eurolla, ja asiallisen monitoimitulostimen saa parhaimmillaan jopa alle 150 eurolla.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!