Brother DCP-J925DW

Uusi huippumalli Brotherilta

Japanilainen Brother on saanut valmiiksi viisi uutta monitoimitulostinta, joista huippumallissa on koko joukko erilaisia toimintoja. Sen voi esimerkiksi liittää älypuhelimeen.

lauantai 19. marraskuuta 2011

Brother on päivittänyt kokonaisen sarjan tulostimia, yhteensä viisi eri mallia. Mielenkiintoisin niistä lienee DCP-J925DW, joka vain noin 165 euron hinnastaan huolimatta on sarjan kärkimalli. Siinä on neljä erillistä mustepatruunaa, ja sen tulostustarkkuus on 6000 x 1200 dpi. Laitteella voi tulostaa myös suoraan cd:lle ja dvd:lle, ja se myös tukee PictBridgeä, joten kameran voi liittää suoraan tulostimeen.

Tulostimessa on kortinlukulaite, joten tietokonetta ei välttämättä tarvita tulostamiseen. Laite tukee myös wi-fi-yhteyttä, joten sen voi langattomasti kytkeä useampiinkin tietokoneisiin. Älypuhelimessa käytettävän sovelluksen avulla voi lisäksi myös skannata kuvia suoraan puhelimeen sekä tulostaa kuvia ja muita dokumentteja esimerkiksi iPhonelta.

Skannerin tarkkuus on 1200 x 2400 ppi, ja skannattavat kuvat ja dokumentit voi tallentaa suoraan muistikortille ja usb-tikulle. DCP-J925DW:ssä on 3,3 tuuman lcd-näyttö, jonka avulla kuvia voi asetella ennen tulostamista.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!