CooKey

Fiksu ja turvallinen usb-muisti

Lacie on suunnitellut Cookey-muistitikun, jonka lisätoiminnot suojaavat tietojamme entistä paremmin.

torstai 11. elokuuta 2011

Usb-muistitikku on kätevä silloin, kun haluaa nopeasti kopioida pari kansiollista tärkeitä kuvia tai videoita talteen, mutta Lacie on kehittänyt varmuuskopioinnin ideaa uuden Cookeynsä myötä. Tässä uudessa usb-muistissa on yllättäviä ominaisuuksia, jotka lisäävät kuluttajan turvallisuutta entisestään.

Tiedostojaan voi myös salata Private-Public -ohjelman avulla, joten kukaan ei pääse käsiksi toisen kilpailukuviin, vaikka muistikku joutuisikin vieraisiin käsiin. Tällä tikulla voi myös lukita ja avata tietokoneensa, eli se toimii myös avaimena: kun sen laittaa liitäntään, kone alkaa toimia, ja kun sen vetää pois, kone lukkiutuu. Tämän lisäksi Cookey toimii varmuuskopiointivälineenä Wuala-palvelun avulla myös verkossa, jossa kopiointitilaa saa tämän tikun tilan verran. Jos tikun kapasiteetti on vaikkapa 16 Gt, antaa myös Wuala saman verran tilaa varmuuskopioille.

Kuudentoista gigatavun Cookey-muistitiku maksaa noin 50 euroa, ja 32 Gt:n tikun voi saada hieman alta sadan euron. Lisätietoa tuotteesta löytyy täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!