Kätevä kuvagalleria Adobelta

Adobe Carousel -palvelun avulla voi näyttää kuvia sekä käsitellä niitä online-tilassa

torstai 8. syyskuuta 2011

Tästä lähtien ei tarvitse synkronoida kaikkia päätelaitteita, jotta voisi pitää kuvakokoelmansa ajan tasalla. Adobe näet lanseeraa valokuvapalvelu Carouselin iPad-, iPhone-, iPod touch- ja Mac OS -laitteille. Palvelu on suunniteltu kaikille, jotka ottavat paljon valokuvia ja tarvitsevat helpon työkalun niiden katseluun, selailuun, muokkaamiseen ja jakamiseen. Carousel on helppo ottaa käyttöön. Käyttäjän täytyy vain ladata sovellus iTunesista tai Mac App Storesta ja luoda tili iPhoneen tai iPodiin. Carousel tarjoaa lähes rajattoman tallennuskapasiteetin JPEG-kuville, ja sen voi asentaa kuinka monelle laitteelle hyvänsä.

Adobe Carousel käyttää valokuvien prosessointiin samaa tekniikkaa kuin Photoshop ja Lightroom, joten kuvankäsittelyn tulokset ovat erinomaisia alustasta tai laitteesta riippumatta. Valokuvat on helppo jakaa Facebookin, Twitterin, Tumblrin tai sähköpostin kautta. Windows-pohjaisille ja muille laitteille soveltuvien versioiden odotetaan tulevan markkinoille vuoden 2012 alkupuolella.

Sovellus vie ladatut valokuvat pilveen, missä ne ovat käytettävissä laitteesta riippumatta. Carouselin arkistossa oleviin kuviin tehtävät muokkaukset tallentuvat automaattisesti kaikkiin Carousel-tiliin yhdistettyihin laitteisiin. Tämän uutuuden myötä manuaalinen synkronointi ja tallennuskapasiteetin loppuminen ovat historiaa.

Carousel tulee myöhemmin syyskuussa saataville iTunes App Storeen ja Mac App Storeen. Tammikuun 2012 loppuun saakka Adobe tarjoaa Carouselin alennettuun hintaan 59,99 dollaria vuodessa. Asiakkaille on myös tarjolla 30 päivän veloitukseton kokeilujakso. Lisätietoa on täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!