Kestävä usb-tikku varmuuskopiointiin

LaCien uusi RuggedKey on luja muistilaite, joka sopii varmuuskopiointiin. Tikku kestää jopa putoamisen 100 metrin korkeudesta.

maanantai 13. elokuuta 2012

Valokuvaaja tarvitsee mahdollisimman luotettavaa varmuuskopiointilaitetta varsinkin liikkuessaan vaikeissa olosuhteissa pitkien matkojen päässä - erityisesti silloin, kun kameran muistikortille on tallentunut onnistuneita otoksia. Yksi varteenotettavimmista laitteista tähän tarkoitukseen on LaCien uusi usb-muistitikku RuggedKey.

Tikku kestää putoamisen 100 metrin korkeudesta kestävän suojakotelonsa ansiosta. Mutta myös itse tikku kestää kylmyyttä, kuumuutta ja kosteutta, joten se on omiaan luontokuvaajan kameralaukkuun.

LaCia RuggedKey hyödyntää nopeaa usb 3.0 -yhteyttä, joten informaatiota voi siirtää 150 megatavun sekuntivauhdilla. Tikku osaa myös kryptata tiedostot, eli niitä ei saa näkyviin ilman salasanaa. Lisätietoa tuotteesta on RuggedKey täällä englanniksi. Sitä saa sekä 16 että 32 gigatavun kokoisena, ja pienemmän suositusvähittäismyyntihinta on 39,95 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!