Microsoft rikkoi lupauksensa

Microsoft rikkoi lupauksensa

Microsoft lupasi viime vuonna lisää tallennustilaa kaikille asiakkailleen, ja kaikki olivat tyytyväisiä. Sittemmin Microsoft muuttikin mieltään.

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Pilvipalvelu on virtuaalinen säilytys- tallennus tai varmuuskopiointitila kuville ja muille tärkeille tiedostoille.

Microsoftin joululahja asiakkaille: ei lisätilaa

Pilvipalvelun säilytystila on kuin kultaa ja markkinat kuin Kalifornian kultaryntäys aikoinaan. Tämä nähtiin jo viime vuonna, kun Microsoft tuplasi säilytystilan määrän OneDrive-palvelussaan ja tarjosi peräti rajattomasti tilaa maksaville Office 365 -asiakkailleen. Näin Microsoft taisteli markkinaherruudesta Googlen ja Dropboxin kanssa ja sai myös monet vaihtamaan OneDriveen.

Mutta tällä kertaa tarjous oli liian hyvä ollakseen totta. Microsoft sai houkuteltua uusia pelaajia joukkueeseensa mutta muuttikin pian tämän jälkeen pelin sääntöjä. Oli tullut luvattua liikaa, ja tilaa oli pakko rajoittaa. Firma petti sekä uusien että vanhojen asiakkaittensa luottamuksen.

Lyhyessä tiedotteessa sanottiin, että Office 365:n käyttäjät saavat tilaa teratavun verran ja One Drive -käyttäjien tilaa supistetaan 15:stä viiteen gigatavuun. Tilanvähennys koskee sekä uusia että vanhoja asiakkaita.

Ratkaisua perusteltiin tilarohmuilla, jotka olivat varakopioineet Microsoftin pilvipalveluun useita tietokoneita ja videokokoelmiaan.

Lue Microsoftin tiedote täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!