Näin toimivat Flickr ja 500px

Näin toimivat Flickr ja 500px

Flickr ja 500px ovat ilmaisia kuvapalveluja, joiden kautta voit näyttää valokuviasi muille harrastajille tyylikkäästi. Lue, kumpi palvelu sopii sinulle paremmin.

torstai 19. toukokuuta 2016

Jos ja kun haluat näytellä parhaita otoksiasi kavereille, sukulaisille ja muille harrastajille, tulee ensiksi mieleen kaksi sivustoa: Flickr ja 500px.

Molemmat ovat ilmaisia ja tyylikkäitä nettipalveluja mutta kuitenkin keskenään melko erilaisia.

Flickrin avulla on helppo jakaa kuvia ja albumeja tutuille, kun taas 500px soveltuu kuvien esittelemiseen muille harrastajille, ja siellä jaetaan myös palautetta.

Varakopiot ja jakaminen

Flickr, jonka Yahoo ainakin vielä nyt omistaa, tarjoaa teratavun eli 1000 gigatavua tallennustilaa. Flickr on siis samalla myös pilvessä toimiva varmuuskopiointipalvelu käyttäjiensä kuville. Flickrin käyttäjä voi määrätä, ketkä kaikki voivat nähdä hänen kuviaan.

500 px ei toimi varmuuskopiointipalveluna vaan näyttelyikkunana muille valokuvista kiinnostuneille. Sinne voi ladata korkeintaan 20 kuvaa viikossa.

Uusimmassa Digikuvan numerossa kerromme molempien ominaisuuksista tarkemmin, ja samalla autamme sinua laittamaan niihin ensimmäiset kuvasi sekä annamme vinkkejä niiden kanssa toimimiseen menestyksekkäästi.

Tilaajana voit ladata jutun luettavaksesi ilman erillistä maksua sivun ylälaidassa olevasta linkistä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!