Varmuuskopiot Ashampoo Pro 15 -ohjelmalla

Ashampoo Backup Pro 15 on hyvä varmuuskopiointiohjelma valokuvaajalle, koska sillä voi mm. varmuuskopioida helposti suuria kuvatiedostoja.

© Shutterstock

Uusi lehti: Lataa helppokäyttöinen varmuuskopiointiohjelma

Monille varmuuskopiointi tarkoittaa vaivannäköä ja työtä, mutta nyt siihen saadaan muutos. Digikuvan numerosta 14/2022 voit lukea Ashampoo Backup Pro 15 -ohjelman kattavan esittelyn. Ohjelman voi ladata Etunurkasta.

maanantai 29. elokuuta 2022 teksti Redaktionen

Valokuvaajalla on oltava vähintään yksi ajantasainen varmuuskopio kuvistaan pahimman varalta kuvien menettämisen estämiseksi. 

Etunurkassa on nyt ladattavissa täysi versio Ashampoo Backup Pro 15 -ohjelmasta. Digikuvan numerossa 14/2022 näytämme, miten helppoa sen käyttö on.

Upeammat maisemat suotimien avulla

Objektiivin eteen asennettavien optisten suotimien avulla kuvia voi parantaa jo kuvattaessa paljon enemmän kuin kuvanmuokkauksessa. 

Lue lisää ja katso, miten kuviin saadaan voimakkaammat värit, parempi valotus ja upeita tehosteita.

Auringonlasku.

Objektiiviin voidaan kiinnittää useita erilaisia suotimia. Harmaasuodin mahdollistaa pidemmillä valotusajoilla kuvaamisen päivänvalossa, jolloin voidaan esimerkiksi sumentaa vesi auringonlaskun aikaan kuten tässä kuvassa. 

© Shutterstock

Isän ja pojan huikeat kuvausmatkat

Kun Tommy ja David Jervidal 13 vuotta sitten kokivat suuren menetyksen ja jatkuvan surun, heille avautui tilaisuus lähteä pitkälle, sukupolvet ylittävälle matkalle kameroiden kanssa.

Sen jälkeen Jervidalit ovat tehneet yhdessä monia valokuvausmatkoja. Katso heidän upeita kuviaan, ja lue elämänmyönteinen tarina isän ja pojan suhteesta.

Tommy ja David Jervidal

Jervidalit ovat tehneet yhdessä yli kahdeksan valokuvausmatkaa. Matkoillaan he ovat ottaneet upeita kuvia.

© Tommy ja David Jervidal

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!