Vuoden valokuvaustuotteet

Vuoden 2016 tuotteet

Vuosi 2016 toi mukanaan paljon kiinnostavia kameroita ja muita varusteita. Olemme koonneet tähän erityyppisten laitteiden parhaimmistoa vuoden varrelta.

Kaikki suuret valmistajat ovat tänä vuonna tuoneet markkinoille tavallisuudesta poikkeavia tuotteita, joiden ansiosta on entistä hauskempaa ja mukavampaa ottaa korkealaatuisia kuvia.

Olemme jakaneet laitteet kategorioihin ja jokaisessa kategoriassa arvioineet, mille tuotteelle kuuluu kunniamaininta Vuoden paras.

Vuoden paras kinokoon peilijärjestelmäkamera:

Canon EOS 5D Mark IV

Canon EOS 5D Mark IV: paras kinokoon peilijärkkäri

Sekä valokuvien että 4K-videon kuvanlaatu on huippuluokkaa. Vaikka tarkkuus on nostettu 30 megapikseliin, kamera voi sarjakuvauksessa ottaa 7 kuvaa sekunnissa.

Paras peilitön järjestelmäkamera:

Sony A6300 Sony A6300 ottaa 11 kuvaa sekunnissa ja että sen automaattitarkennus on salamannopea. A6300 joissain suhteissa jopa parempi kuin peililliset järjestelmäkamerat.

Paras kompaktikamera:

Panasonic Lumix DMC-TZ100

Panasonic Lumix DMC TZ100: paras kompaktikamera

Yhden tuuman kuvakennon ja kymmenkertaisen, 25–250 mm:iä vastaavan zoomin ansiosta Lumix DMC-TZ100 on täydellinen matkakamera, joka tarjoaa monia luovia mahdollisuuksia.

Paras tietokonenäyttö:

Philips BDM435OUC 4K alkaa olla huippunäyttöjen standarditarkkuus, ja Philips on mukana pelissä 42,5 tuuman näytöllään.

Katso myös muiden kategorioiden voittajat eli paras harrastekamera, kuvauskopteri, APS-C-peilijärkkäri, salama, objektiivit ym. Digikuvan numerossa 18/2016, joka on juuri ilmestynyt.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!