Vuoden tuotteet 2012

Takana on pian vilkas vuosi valokuvausmarkkinoilla, ja tämä juttu paljastaa toimituksemme suosikkituotteet. julistamme voittajat kymmenessä kategoriassa.

lauantai 1. joulukuuta 2012

Tämä on ollut vilkas kameravuosi, jonka aikana erityisesti kaksi suurta valmistajaa on näyttänyt osaamistaan. Canon julkisti mm. huippunopeat kärkimallinsa EOS 5D Mark III ja EOS-1D X, kun taas Nikon toi markkinoille pikselihirmu D800:n sekä lippulaivansa D4:n. Tänä vuonna on julkistettu 16 peilijärjestelmäkameraa, mikä on yli puolet enemmän kuin 2011. Lisäksi on markkinoille tullut 21 uutta peilitöntä järjestelmäkameraa. Monet valmistajat ovat kertoneet kompaktikameroiden myynnin vähentyneen samalla kun kuluttajat ovat yhä enemmän alkaneet kiinnostua parempilaatuisista kameroista, joissa on vaihdettava optiikka.

Wi-fi löi läpi 2012 Viime vuoden hitti oli 3D, kun taas tänä vuonna edistyksellisimpiä kuluttajia on kiehtonut kameroiden langaton verkkoyhteysmahdollisuus wi-fi sekä Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä, jollaisen avulla kamera kommunikoi älypuhelinten ja tablettitietokoneiden kanssa.

Tässä ovat toimituksen suosikit kymmenessä kategoriassa. Ne sijoittuivat kärkipäähän tämänvuotisissa tuotearvioissamme. Mukana on lisäksi vuoden floppi, joka aiheutti suurimman pettymyksen.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!