10 nykytermiä jotka on hyvä tuntea

Tekniikka kehittyy kukonaskelin. Katsomme, mikä tilanne on juuri nyt ja selitämme tekniikan tärkeät sanat, jotta pysyt kärryillä siinä käsitepaljoudessa, jolla myymälät, nettikaupat ja mainokset myyvät tavaraa.

maanantai 19. toukokuuta 2014

Valmistaja ja myyjä käyttävät uutuuksiaan esitellessään ja myydessään sanoja, joista tavallisella tallaajalla ei usein ole hajuakaan. Näiden muotisanojen on määrä viestittää, että tuote on alansa tekniikan huipputuote ja ehdottomasti viimeistä huutoa. Niin tekee tietysti myös kamerateollisuus, joka on joutunut kiireimmän kaupalla kehittämään uusia nimiä ja käsitteitä järjestelmilleen, kun niiden kehittämiä ratkaisuja on pitänyt markkinoida. Totumme näihin sanoihin ja käytämmekin niitä summan mutikassa, mutta mitä ne oikeastaan tarkoittavat? Ja mihin niitä sitten pitäisi käyttää?

Valitsimme tähän artikkeliin kymmenen muotisanaa tai -käsitettä, joihin valokuvauksesta ja tekniikasta kiinnostunut törmää. Kerromme, mitä niiden takaa löytyy, missä ollaan nyt menossa ja millaisia mielenkiintoisia asioita tulevaisuus on tuomassa tullessaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!