Ota kamera haltuun videokoulumme avulla

Kamerassasi on runsain mitoin hienoja ominaisuuksia ja asetuksia, ja Kamerakoulumme avulla opit ottamaan niistä kaiken irti.

maanantai 18. syyskuuta 2023 teksti K. Engbo

Uudemmissa kameroissa on paljon älykkäitä ominaisuuksia, eikä monikaan osaa käyttää niitä kaikkia. Se on sääli, sillä kun tunnet kamerasi ominaisuudet, voit ottaa parempia kuvia.

Kamerakoulu-videosarjassa näytämme, miten kameran tärkeimpiä toimintoja käytetään. Voit hallita kuviesi valotusta ja terävyyttä ja värien kirkkautta, ja lisäksi opit käyttämään kameraasi nopeammin, jotta ikimuistoiset hetket eivät enää mene sivu suun.

Kamerakoulussa on yli 50 videota, joista jokainen keskittyy eri toimintoon. Videot on jaettu aihepiirin perusteella yhdeksään moduuliin. Ensimmäisen moduulin videoissa käydään läpi tunnetuimpien merkkien kameroiden painikkeet ja toiminnot. Eri kameramerkkien toimintoja esitellään muissakin Kamerakoulun osioissa. Voit siis osallistua opetukseen riippumatta siitä, onko kamerasi merkiltään Canon, Fujifilm, Nikon vai jokin muu.

Alla voit katsoa Kamerakoulun jakson, jonka aiheena on aukkoprioriteetti eli aukon esivalinta.

Kamerakoulu

Katso koko Kamerakoulu Etunurkasta täältä.

Tuntikausiksi luettavaa ja inspiraatiota

Jos haluat katsoa koko Kamerakoulu-videosarjan, tilaa DigiKUVA niin pääset tutustumaan Etunurkan laadukkaaseen verkkosisältöön.

Etunurkasta voit ladata turvallisesti parhaat sovellukset kamerallesi. Tarjolla on myös laaja valikoima artikkeleita, oppaita ja e-kirjoja, joita voit lukea milloin itse haluat.

Voit myös lukea DigiKUVAa Wype-sovelluksessamme. Tilaajana voit lukea DigiKUVAn numeroita usean vuoden ajalta ilman lisämaksua.

Näin voit helposti ottaa DigiKUVAn mukaasi lomalle, mökille tai vaikka puistoon ja oppia lisää reissussakin.

Juuri nyt verkkokaupassamme on runsaasti mahtavia tarjouksia. Tutustu täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!