Mies katsoo tietokoneen näyttöä

Pian voit ladata ilmaiseksi sisältöä Etunurkasta, mutta vain lyhyen aikaa.

Hyviä uutisia: avaamme Etunurkan 35 suosituinta tuotetta

Torstaina 8.12. 2022 poistamme lukituksen Etunurkan suosituimmasta sisällöstä, jotta voit ladata ilmaiseksi e-kirjoja ja oppaita sekä katsoa videoita.

torstai 1. joulukuuta 2022 teksti K. Engbo

Etunurkka on Digikuvan tilaajille tarkoitettu digitaalinen palvelu, joka tarjoaa ladattavaksi lukuisia e-kirjoja, taskuoppaita ja ohjelmia sekä suomenkielisiä videoita kuvankäsittelystä ja kameratekniikasta. Sisältö on normaalisti lukittu, jolloin sitä pääsevät lataamaan ja katsomaan vain sisään kirjautuneet tilaajat.

Pian avaamme kuitenkin paljon suosittua sisältöä lyhyeksi ajaksi kaikkien saataville. Torstaista 8.12. klo 10 alkaen palvelusta voi ilmaiseksi ladata muun muassa e-kirjoja ja katsoa lukuisia videoita. Voit tutustua Etunurkan sisältöön kokonaisen viikonlopun ajan ennen kuin lukitsemme sisällön jälleen maanantaiaamuna 12.12.2022.

>Lue myös: Miksi kannattaa tuntea nämä 6 polttoväliä

Tarjouksen ollessa voimassa voit vierailla Etunurkassa ja ladata sieltä sisältöä mielin määrin – sinun ei tarvitse kirjautua sisään, rekisteröityä tai luoda käyttäjätiliä.

Voit esimerkiksi ladata suosittuja taskuoppaitamme. Saatavilla on esimerkiksi tärkeimmät asetukset esitteleviä taskuoppaita kaikille suurille kameramerkeille.

Sony-taskuopas

Taskuoppaat on suunniteltu niin, että ne on helppo tulostaa, leikata ja taitella mukaan kameralaukkuun tai lompakkoon.

Saatavilla on on myös useita e-kirjoja. Voit esimerkiksi ladata osaavan aloittelijan oppaan, joka opettaa kaikki valokuvauksen perusasiat. Lisäksi saatavilla on e-kirjoja, joiden avulla voit kehittyä kuvankäsittelijänä, saada entistä parempia kuvia puhelimella ja paljon muuta.

E-kirja, jonka vinkeillä saat kaiken irti puhelimen kamerasta

Voit esimerkiksi ladata e-kirjan, joka sisältää vinkkejä upeiden kuvien ottamiseen puhelimella.

Etunurkassa on paljon videoita, jotka tarjoavat ideoita kuvaukseen ja joissa käsitellään kuvankäsittelyä ja kameratekniikkaa. 8.12. lähtien voit esimerkiksi katsoa koko Kamerakoulun, jonka yhdeksässä moduulissa käydään läpi kameran painikkeita ja toimintoja.

Nähdään torstaina 8. joulukuuta!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!