miten Photoshop?

Uuden Photoshop-, Lightroom- ja Elements-kurssikirjamme avulla voit saada valokuvistasi entistä parempia. 

Kurssikirja opettaa kuvankäsittelyä tehokkaasti

Jos olet kiinnostunut valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä, sinulla on 100 hyvää syytä jatkaa lukemista!

maanantai 9. huhtikuuta 2018

Olisiko jo tänä vuonna aika ottaa haltuun valokuvauksen viimeinen vaihe, kuvankäsittely?

Uudessa 100 VINKKIÄ JA KURSSIA -kirjassamme on 144 tyylikkäästi taitettua ja havainnollista sivua, jotka opastavat Photoshopin, Lightroomin ja Elementsin käytössä. 

Tämän kirjan avulla voit melko helposti nostaa valokuvasi uudelle tasolle perusteellisten ohjeiden ansiosta. Kursseissa käydään vaihe vaiheelta läpi erilaiset tehtävät, toiminnot, työkalut, säätömahdollisuudet ja kuvatehosteet.

Kursseissa näytetään muun muassa, miten voimistetaan valokuvan värejä, terävöidään kuvia ja tehdään niihin erilaisia kuvatehosteita.

Olemme koonneet samoihin kansiin kaiken olennaisen näistä kuvankäsittelyohjelmista, joten pystyt ottamaan kaikki kolme ohjelmaa haltuusi yhden ja saman kirjan avulla. 

Kyse ei ole manipuloinnista vaan kuvien todellisten ominaisuuksien esiin kaivamisesta.

> Tilaa 100 VINKKIÄ JA KURSSIA -kirja sekä kolme numeroa Digikuva-lehteä hintaan 14,90. Tarjous löytyy täältä.

Sekä aloittelijoille että edistyneille

Kirja sopii hyvin eritasoisille kuvankäsittelijöille. Siitä on runsaasti hyötyä sekä vasta-alkajille että niille, jotka kuvaavat raakatiedostoja ja käsittelevät kaikki kuvansa.

Kurssikirja on jaettu kolmeen osaan eri ohjelmien – Photoshop, Lightroom ja Elements – mukaan. Jokaisen osion alussa on helposti ymmärrettävä johdatus kunkin ohjelman avaintoimintoihin. Niiden jälkeen vastaan tulevissa kursseissa kerrotaan yksityiskohtaisesti, kuinka erilaiset toiminnot ja työkalut toimivat käytännössä.

Kirjan mukana tulee arkki, johon on merkitty kyseisten ohjelmien keskeiset pikanäppäinkomennot, joiden avulla käsittelyä voidaan helpottaa ja nopeuttaa.

Kurssikirja Adobe Photoshop Lightroom Elements

Kirjan kursseissa edetään vaihe vaiheelta tylsistä ja puutteellisista alkuperäiskuvista oikeaoppiseen lopputulokseen. 

Tätä sisältää 100 vinkkiä ja kurssia:

LIGHTROOM-osiossa opit, miten valokuvia tuodaan ohjelmaan ja laitetaan loogiseen järjestykseen.

Näytämme, kuinka kuvien värit kontrastit ja muu säädetään kohdalleen erilaisilla työkaluilla sekä miten edistyksellisemmät toiminnot, kuten Graduated Filter ja HDR, toimivat.

Lisäksi opit soveltamaan hyviksi havaitsemiasi kuvankäsittelysäätöjä useampiin kuviin tekemällä omia esiasetuksia ja näin nopeuttamaan työskentelyä.

PHOTOSHOP-osiossa opit mm. parantamaan maisemakuvien sävykkyyttä ja yksityiskohtaisuutta sekä taikomaan esiin kauniit värit auringonlaskukuviin.

Näytämme lisäksi, kuinka kuvaan tehdään peilaustehoste ja miten kahdesta tai useammasta kuvasta käsitellään yksi omaperäinen ja vaikuttava kuva.

PHOTOSHOP ELEMENTS on erinomainen ohjelma, vaikkei yhtä sofistikoitunut kuin Photoshop. Elementsillä voidaan perussäätöjen lisäksi tehdä erilaisia luovia projekteja. Kirja antaa neuvoja molempiin, ja niin saat kuviisi aivan uutta potkua. Useimmat Elements-kursseista voidaan toteuttaa myös Photoshopilla.

Saat käyttöösi yli 400 videokurssia

Digikuvan tilaajana voit kirjautua kotisivustomme Etunurkka-osioon, josta löydät yli 400 videokurssia kuvauksesta ja kuvankäsittelystä, e-kirjoja sekä esiasetuksia Lightroomiin ja makroja Photoshopiin sekä muuta digitaalista sisältöä.

Kirjaudu sisään tilaajanumerollasi ja nauti kaikesta digitaalisesta siällöstämme.

Päivitämme Etunurkan sisältöä uusilla videoilla ja muulla tarjonnalla jatkuvasti.

Katso myös videosarja nimeltä Seasons, jossa seurataan luontovalokuvaajaa talvisessa Norjassa.

Löysimme siis yli 500 hyvää syytä hyödyntää tarjoustamme!

> Tilaa 100 VINKKIÄ JA KURSSIA -kirja sekä kolme numeroa Digikuvaa hintaan 14,90. Tarjous löytyy täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!