Canon EOS M10
Huhuja liikkeellä:

Canon EOS M10:lle voi olla tulossa pian seuraaja.

© Canon

5 kamerauutuutta, jotka oletamme julkistettavan tänä syksynä

Suuret IFA-messut ovat lähellä, ja niiden aikaan kameravalmistajat yleensä esittelevät uusia kameramalleja. Me kokosimme yhteen kaikki viime aikoina liikkeellä olleet uutuuskamerahuhut.

maanantai 21. elokuuta 2017 teksti K. Engbo

Perjantaina 1. syyskuuta avautuvat suuret, vuosittaiset, kuluttajaelektroniikkaa esittelevät IFA-messut Berliinissä, ja mukana ovat kaikki suuret kameravalmistajat uutuuksineen.

Olemme tutkailleet nörttien huhuja, jotka kuhisevat tulevia uutuustuotteita, ja tässä meidän arvauksemme ja toiveemme siitä, mitä odotamme näkevämme.

1. Canon EOS M100?

Parisen vuotta sitten Canon julkisti siihen asti halvimman järjestelmäkameransa, EOS M10:n, ja ja sitä seuraavan mallin julkistus on vain ajan kysymys. Huhusivusto Canon Rumors on jo ehtinyt nimetä mallin EOS M100:ksi.

Sitä odotellessasi voit lukea Canon EOS M10:n arviomme Välineoppaasta.

2. Nikon D850?

Odotamme näkevämme D850-järjestelmäkameran, jonka Nikon on jo ilmoittanutkin tuovansa pian kauppoihin mutta jonka ominaisuuksista se ei ole juurikaan pihissyt. Se lienee selvää, että kyseessä on kinokoon järkkäri, ja Sony Alpha Rumors -sivuston mukaan sen sisällä on Sonyn valmistama, peräti 46 megapikselin kenno, ja sarjakuvausnopeus on kymmenen kuvaa sekunnissa.

3. Olympus OM-D E-M10 III?

Sivusto nimeltä 43 Rumors puolestaan huhuilee, että OM-D E-M10 III näkee päivänvalon pian. Huhujen mukaan tämän peilittömän järjestelmäkameran resoluutio on 20 megapikseliä ja video 4K-laatua.

Vilkaise myös edeltäjän (Olympus OM-D E-M10) arvio Välineoppaasta.

4. Fujifilm X-E3 eller X-80?

Sivusto nimeltä Fuji Rumors kertoo Fujifilmin pian esittelevän X-E3-kameran, jonka kuvatarkkuus olisi 24 megapikseliä. Huhuja liikkuu myös X-80:stä, joka olisi APS-C-kennokoon kompaktikamera. 

Fujifilm saattaa esitellä uutuutensa Japanissa 7. syyskuuta, joten tältä yhtiöltä voi IFA jäädä väliinkin.

5. Sony RX-100 VI?

Täällä on ollut melko hiljaista, mutta vuodesta 2012 saakka Sony on tuonut markkinoille aina uuden painoksen pienestä mutta siihen nähden isokennoisesta RX-100-kamerastaan joka vuosi, joten sitä odotellessa. 

Se olisi järjestyksessä jo kuudes – ja nimeltään kukaties RX-100 VI.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!