Fujifilm GFX 50S II

Fujifilm GFX 50S II on tähän mennessä edullisin keskikoon kamera

Uuden Fujifilm GFX 50S II -järjestelmäkameran kuvakenno on lähes 70 prosenttia kinokokoa suurempi, mutta siitä huolimatta hinta ei ole karannut käsistä.

torstai 9. syyskuuta 2021 teksti K. Engbo

Useimmat muut kameravalmistajat panostavat innokkaimmille kameroiden ostajille tarkoitettuihin kameroihin, joissa on suuri kinokoon kenno. Fujifilm on sen sijaan satsannut valtavaan keskikoon kennoon, joka on noin 70 prosenttia kinokokoa suurempi.

>Lue myös: Hallitse kameran kennokoot

Fujifilm esittelee Fujifilm GFX 50S II:n, jossa on 51,4 miljoonan pikselin keskikoon kuvakenno. Järjestelmäkameran runko maksaa 4399 euroa, joten se on lanseerauksensa aikaan halvin digitaalinen keskikoon malli.

Fujifilm GFX 50S II

Fujifilm GFX 50S II:n etsimen resoluutio on 3 690 000 pistettä. 

Suurempi kenno tarkoittaa yleensä parempaa kuvanlaatua, ja vaikka Fujifilmin kameran kenno on suuri, sen runko on suunnilleen samankokoinen monien kinokoon kameroiden kanssa.

Kamerassa on muun muassa sisäinen kuvanvakautus, joka voi kompensoida 6,5 valotusaskelta, mikä on ennätys keskikoon GFX-järjestelmässä.

Pixel Shift Multi-Shot -toiminnon avulla voidaan ottaa jopa 200 megapikselin kuvia paremmalla värien ja yksityiskohtien toistolla.

Fujifilm GFX 50S II:n näyttö

Fujifilm GFX 50S II -kameran päällä on pieni näyttö, joka näyttää tärkeimmät kamera-asetukset.

Kamera tulee myymälöihin lokakuussa.

Uusi keskikoon objektiivi

Fujifilm on myös lanseerannut kompaktin ja kevyen FUJINON GF35-70mm F4.5-5.6 WR -vakio-objektiivin, jota myydään yhdessä Fujifilm GFX 50S II -kameran kanssa hintaan 4899 euroa. Sekä kamera että objektiivi ovat säätiiviitä.

APS-C-kennolla varustetuille X-sarjan kameroille on myös tarjolla uusia objektiiveja, kuten 1049 euroa maksava FUJINON XF 23mm F1.4 R LM WR ja 899 euron FUJINON XF 33mm F1.4 R LM WR.

Etunurkasta voit ladata uuden Fujifilmin kameroille tarkoitetun taskuoppaan, joka sisältää kaikki tärkeimmät asetukset. Lataa taskuopas tästä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!