Fujifilm X-A5 -järjestelmäkamera
Retrodesignia

Fujifilm X-A5:tä on saatavana kolmen värisenä.

© Fujifilm

Fujifilm X-A5 tarkentaa vikkelästi

Fujifilm X-A5:ssa on nopea ja edistyksellinen automaattitarkennus sekä parempi kuvaprosessori edeltäjämalliin verrattuna.

keskiviikko 31. tammikuuta 2018 teksti Kristoffer Engbo

Fujifilm on julkistanut peilittömän järjestelmäkameran, joka kuuluu X-sarjan pienimpiin malleihin. Fujifilm X-A5:n automaattitarkennus on kaksi kertaa nopeampi verrattuna sitä edeltävään X-A3-malliin.

Fujifilmin X-A-sarjan kamerassa nähdään nyt ensi kertaa hybridityyppinen automaattitarkennus, ts. kontrastiin perustuvan ja vaiheentunnistukseen perustuvan tarkennuksen yhdistelmä, joka on sekä nopea että luotettava.

Fujifilm X-A5 vangitsee oikean hetken

Päivitetty kuvaprosessori on puolitoista kertaa nopeampi kuin edeltäjämallissa. Fujifilm X-A5 tallentaa 4K-videota sekä 4K-valokuvia 15 kuvan sekuntinopeudella, joten oikean hetken tallentamiselle on hyvät edellytykset.

Fujifilm X-A5:n kuvatarkkuus eli resoluutio on 24 megapikseliä ja sarjakuvausnopeus kuusi kuvaa sekunnissa.


Fujifilm Fujinon XC15-45 mm F3.5- 5.6 OIS PZ

Uuden Fujifilm Fujinon XC15-45 mm F3.5- 5.6 OIS PZ -zoomin polttoväli vastaa 23–69 mm:ä Fujifilmin X-kameroissa.

© Fujifilm

Fujifilm on samaan aikaan X-A5:n kanssa esitellyt uuden objektiivin: Fujinon XC15-45 mm F3.5- 5.6 OIS PZ. Kyseessä on ensimmäinen X-sarjan kameroihin tarkoitettu objektiivi, jossa on moottoroitu zoom. Siinä on optinen kuvanvakain, ja lyhin tarkennusetäisyys on vain noin 5 cm.

Uutuuskameran saapumisesta Suomen-markkinoille ei ole vielä tietoa, mutta hinnaksi veikkaamme noin 600 euroa uuden objektiivin kanssa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!