Sony A7 III

Sony A7 III -rungon hinta on noin 2300 euroa, ja 28–70 mm:n zoomobjektiivin kanssa kamera maksaa noin 2500 euroa.

© Sony

Sony A7 III: suuri päivitys kinokoon järjestelmäkameraan

A7 III on uusi versio Sonyn pienestä kinokoon järjestelmäkamerasta. Sekä kuvanlaatu että automaattitarkennus ovat kehittyneet huomattavasti entisestään.

tiistai 27. helmikuuta 2018 teksti K. Engbo

Det nye Sony A7 III:ssa on uudentyyppinen 24,2 megapikselin kuvakenno. Se on takaa valaistu ja sen myötä tavallista valoherkempi.

Sonyn mukaan kennon dynaaminen alue on 15 valotusaskeleen kokoinen, mikä on 1,5 askelta enemmän kuin edeltäjämallissa. Suuri dynaaminen alue tarkoittaa entistä tarkempaa sävyntoistoa huippuvalokohtien ja varjokohtien välillä sekä mm. ihonsävyissä

Sony A7 III lukee kuvainformaatiota kennolta edeltäjiään nopeammin, ja sarjakuvausnopeus on 10 kuvaa sekunnissa, kun se edeltäjässä oli viisi kuvaa sekunnissa.

Ammattitason automaattitarkennus

Sony A7 III

Uusi Sony on tiivistetty likaa ja kosteutta vastaan.

© Sony

Tarkennusjärjestelmä on haettu huippumalli A9:stä. Siinä on sekä 425 kontrastintunnistavaa tarkennuspistettä että 693 vaiheentunnistavaa pistettä, ja pisteet peittävät 93 prosenttia kuva-alasta.

Tarkennuspiste voidaan valita suoraan kosketusnäytöltä.

Sony A7 III päältäpäin
© Sony

Automaattitarkennus reagoi edeltäjään verrattuna lähes puolta nopeammin hämärässä ja nopeasti liikkuviin kohteisiin. Uutuusmallissa on myös silmäntunnistus, eli Sony A7 III pystyy pitämään tarkennuksen liikkuvan henkilön silmässä.

Uudistetun akun ansiosta voidaan nyt yhdellä latauksella ottaa 710 kuvaa, mikä olisi akunkeston uusi ennätys peilittömissä järjestelmäkameroissa.

Sonyn video esittelee muutamia A7 III:n uutuustoimintoja.

> Nyt saat 3 numeroa Digikuvaa + voimakkaan kiikarin sekä kaikki tilaajaetumme hintaan 14,90. Lue lisää tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!