Sony ZV-E1

Sony ZV-E1 on muutakin kuin Sonyn pienin kinokoon kamera. Se on myös lajissaan maailman pienin kamera, jossa on sisäinen kuvanvakain.

© Sony

SONY ZV-E1 – Maailman pienin järjestelmäkamera on täällä

Sonyn uutuus on maailman pienin järjestelmäkamera, jossa on kinokoon kenno ja kuvanvakain. Sony ZV-E1 on täynnä paljon kalliimmista, suuremmista ja painavammista kameroista peräisin olevia älykkäitä toimintoja.

torstai 30. maaliskuuta 2023 teksti P. Siersbæk

Sony A7R V nosti automaattitarkennukselle asetettavia vaatimuksia, sillä sen älykäs kohteen tunnistus pystyi muun muassa tunnistamaan hyönteiset. A7S III -järjestelmäkamera mullisti vastaavasti ammattilaistasoisen videokuvauksen.

Tähän asti näiden ominaisuuksien hankkiminen on ollut kallista, mutta uusi Sony ZV-E1 -järjestelmäkamera kokoaa ne kaikki pieneen kamerarunkoon, joka on saatavilla hyvin edulliseen hintaan.

Sony ZV-E1 kuvaa videota älykkäämmin

Lisäksi siinä on uusia tekoälyä hyödyntäviä toimintoja, jotka siirtävät tarkennuksen automaattisesti puhujaan videoita kuvattaessa.

Automaattitarkennus osaa nyt myös pitää päähenkilön aina kuvan keskellä. Sony on kuitenkin luopunut etsimestä tehdäkseen kamerasta suuria A-malleja pienemmän.

>Lue myös: Miksi kinokoon kamera on paras

Sony ZV-E1

Sony ZV-E1 muistuttaa muotoilultaan suurempaa A7C-mallia ja pienempiä ZV-malleja, kuten ZV-E10-mallia.

© Sony

3 hyvää yksityiskohtaa Sony ZV-E1:ssä

Upea kuvakenno

Sony ZV-E1:n kinokoon kenno on peräisin suuremmasta Sony A7S III:sta. Kennon resoluutio on vain 12,0 megapikseliä, mutta sen ansiosta kuvat ovat kohinattomia jopa erittäin korkeilla ISO-arvoilla.

Kompakti muotoilu

ZV-E1:n mitat ovat 12,1 x 7,2 x 5,4 cm. Se on maailman pienin kinokoon järjestelmäkamera, jossa on sisäinen kuvanvakain. BIONZ XR -suorittimet takaavat nopeuden ja vakauden.

Intuitiivinen näyttö

3,0 tuuman kosketusnäyttö mahdollistaa tärkeiden toimintojen hallinnan kuvaamisen aikana uudella ja intuitiivisella tavalla. Sen avulla voidaan esim. luoda nopeasti oma kuvatyyli ja valita se.

Sony ZV-E1 maksaa noin 2700 euroa ja 28–60 mm:n objektiivilla varustettuna noin 3000 euroa. Voit lukea arviomme Etunurkasta jo nyt napsauttamalla tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!