Sony A7S III

Sony A7S III:n sarjakuvausnopeus on kymmenen kuvaa sekunnissa, ja tällä suurella nopeudella se pystyy kuvaamaan 1000 kuvaa yhtä perää.

Täysikennoisten maailmanuutuus Sony A7S III

Sonyn kolmannen sukupolven peilitön järjestelmäkamera sopii heikkoon valoon ja se tekee huipputason videota. Testasimme Sony A7S III:n, jossa on useita maailmanuutuuksia.

keskiviikko 29. heinäkuuta 2020 teksti K. Engbo

Sonyn A7S -mallisto on tarkoitettu niille, joiden on kuvattava tai videoitava heikossa valossa tai jotka haluavat kuvata huipputason videota. Sony tuo sarjaan kolmannen mallin. Sony A7S III:ssa on useita maailmanuutuuksia.

Meillä oli tilaisuus testata kamera yhtenä ensimmäisistä. Digikuvan tilaajana voit lukea arviomme täältä.

12 megapikselin resoluutio ei tee vaikutusta, mutta pieni resoluutio merkitsee suurempia pikseleitä täyden kinokoon kuvakennolle. Se tarkoittaa parempaa suorituskykyä ja vähemmän kohinaa vähässä valossa sekä suurta dynaamista aluetta.

Sony A7S III takaa

Näyttö on kosketusnäyttö, joten siltä voi mm. osoittaa kohdetta, jota kameran tarkennuksen  pitää seurata.

Herkkyyttä voidaan säätää välillä ISO 40–409 600. Videokuvauksessa dynaamisen alueen tulisi olla yli 15 valotusaskelmaa.

Kamerassa on silmientunnistustarkennus, joka toimii myös videossa, ja kokonaiset 759 vaiheen tunnistavaa tarkennuspistettä, jotka peittävät 92 prosenttia kuvakennosta.

> Lue myös: Siksi kinokoon kamera on paras

Sony A7S III:n etsin on rautaa

Sony A7S III:n OLED-etsin on maailman ensimmäinen huimalla 9,44 miljoonan kuvapisteen resoluutiolla. Sonyn mukaan se on myös markkinoiden kirkkain ja selvin.

Sony A7S III on myös Sonyn ensimmäinen peilitön järjestelmäkamera, jonka kääntyvä näyttö on saranoitu sivusta.

Sony A7S III:n näyttö

Sony A7S III:n näyttö on kolmetuumainen ja se kääntyy lähes joka suuntaan. Siinä on 1,44 miljoonaa kuvapistettä.

Täysikennoisessa kamerassa on ensimmäisenä maailmassa kaksi CFexpress A-muistikorttipaikkaa. CFexpress A -korttityyppi on hiukan pienempi mutta nopeampi kuin SD-kortti. Sony A7S III voi käyttää myös yleisimpää SD-muistikorttia.

> Lue myös: Mitä eroa on näillä: HD, Full HD, 4K, Ultra HD ja HDR?

Ja tässä on Sony A7S III:n hinta

Videoharrastajat voivat valita useista tallennusmuodoista. Sony A7S III kuvaa 4K-videota jopa 120 kuvaa sekunnissa. Kamera voi tallentaa ns. 10-bittistä 4:2:2:ta, joka tarjoaa parhaat mahdollisuudet videomuokkaukseen, ja voi tallentaa raakakuvavideota ulkoiselle laitteelle.

Sony A7S III tulee kauppoihin syyskuussa, ja sen hinta on 4400 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!