Olympus OM-D E-M10 Mark III

Uudet kamerat saa hopeanvärisenä tai täysin mustana.

© Olympus

OM-D E-M10 III tarjoaa paremman tarkennuksen

Olympus on esitellyt uuden, upean peilittömän OM-D E-M10 Mark III:n, joka on saanut lisää tarkennuspisteitä ja videokuvaustakin on kehitetty.

torstai 31. elokuuta 2017 teksti K. Engbo

Olympuksen OM-D-kameroissa on vaihdettavat objektiivit ja sisäänrakennettu elektroninen etsin. Olympus on juuri esitellyt uuden OM-D E-M10 Mark III:n ja se on sarjan pienin malli.

Olympus OM-D E-M10 Mark III:ssa on uusi TruePic Vlll -kuvaprosessori, joka tuo enemmän voimaa kuvankäsittelyyn. Videoita voi kuvata myös 4K-laatuisena ja valokuvauksessa sarjakuvauksen nopeus on kasvanut hieman.

Olympus OM-D E-M10 Mark III

Kameran saa yhdessä 14-42 mm:n objektiivin kanssa, Polttoväli vastaa 28-84 mm.

© Olympus

Jatkuvaa tarkennusta käyttäen saa 4,8 kuvaa sekunnissa ja ensimmäisen kuvan tarkennukseen lukittuna 8,6 kuvaa sekunnissa. Kontrastiin perustuvaa tarkennusta on parannettu. Tarkennuspisteitä on nyt 141, kun aikaisemmassa mallissa niitä oli 81.

Olympus OM-D E-M10 Mark III tuo myös uuden valinnan säätöpyörään. AP-asetuksella (Advanced Photo Mode) pääsee tutustumaan Olympuksen lisäasetuksiin.

AP:lla voi käyttää mm. Live Composite -asetusta, jolla voi koota yhteen useita kuvia ja Keystone Compensation -asetusta, joka korjaa liikkuvan kuvat pystylinjat.

Vakaata videota

Olympus OM-D E-M10 Mark III

OM-D E-M10 Mark III;ssa on wifi, salamalaite ja sähköinen etsin.

© Olympus

Automaattitarkennusta on parannettu ja hämärässä sekä liikkuvista aiheista saa varmemmin tarkkoja kuvia. Kamerassa on Bleach Bypass, jolla saa pimiötehosteita.

Kamerassa on viisisuuntainen kuvanvakain, joka toimii myös 4K-videokuvauksessa ja valokuvia voi ottaa sellaisilla valotusajoilla, joilla ei ennen olisi saanut tarkkaa jälkeä.

Olympus OM-D E-M10 Mark III tulee myyntiin syyskuun puolivälissä ja hinta on noin 750 euroa.

Kameran saa myös14-42mm F3.5-5.6 EZ -zoomilla, jolloin hinta on noin 800 euroa

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!