Canon EOS 80D

Ensimmäinen testi: Canon 80D:n automaattitarkennus vakuuttaa

Saimme ensimmäisten joukossa testattavaksemme uuden Canon EOS 80D:n, joka on peilijärkkäreiden keskikastin raskaammasta päästä, ja nyt annamme arviomme tästä kiinnostavasta kamerasta.

torstai 3. maaliskuuta 2016

Noin kaksi viikkoa sitten Canon julkisti EOS 80D -peilijärjestelmäkameran, ja me pääsimme testaamaan sitä ensimmäisten joukossa. Tuotteen lähtöhinta on reilut 1300 euroa.

Meidät vakuutti erityisesti automaattitarkennus, sillä uutuuskamera tarkentaa nopeasti, oikeaan kohtaan ja vieläpä varmasti, sekä etsimen että suorakatselun kautta kuvattaessa. Tarkennuspisteitä on nyt 45, kun edeltäjämalli EOS 70D:ssä niitä on 19.

Käyttömukavuus on hyvä, muun muassa kosketusnäytön ansiosta, koska se näyttää kuvien värit ja valoisuuden oikein sekä myös kääntyy. Etsin on kirkas ja näyttää täydet 100 prosenttia kuva-alasta.

Lue ensivaikutelmamme uudesta Canonista täältä: Canonilta uutuuskamera EOS 80D

Tässä uudessa kamerassa on myös muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia, ja Digikuvan tilaajana pääset lukemaan arviomme kokonaisuudessaan jo nyt, ennen kuin se ilmestyy lehden paperiversiossa. Kerromme muun muassa, onko kuvanlaatu parempaa kuin mihin edeltäjä pystyi.

Lue koko arvio täältä: Canon EOS 80D:n arvio

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!