GoPro Hero 12 Black

GoPro HERO 12 Blackin mitat ovat 7,2 x 5,1 x 3,4 cm, ja se painaa 154 g akku mukaan lukien. Sillä voi kuvata veden alla 10 metriin asti.

© GoPro

GoPro HERO12 Black: Virtapihi actionkamera

GoPro on tuonut markkinoille HERO12 Black -toimintakameran, joka näyttää hyvin samanlaiselta kuin edellisvuoden malli. Mullistavia uudistuksia ei ole monta, mutta muutama löytyy.

perjantai 8. syyskuuta 2023 teksti P. Siersbæk

Toivoimme GoPro HERO12 Black -toimintakameran sisältävän merkittäviä uudistuksia, kuten suuri 1 tuuman kenno ja 8K-video, joilla se kasvattaisi etumatkaansa kilpailijoihin nähden. HERO12:ssa on kuitenkin sama 1/1,9 tuuman kenno ja 5,3K-video kuin HERO11:ssä.

>Lue myös: GoPro HERO 11 Black on lajinsa paras

GoPro HERO12 Black

HERO12-kameralla voi nyt kuvata HDR-videota, joka tuottaa tarkempaa kuvaa varjoalueilla. Lisäksi HERO12:ssa on perinteinen jalustakierre.

© GoPro

GoPro säästää virtaa

Jos uuden actionkameran osto houkuttelee, HERO12 tarjoaa jopa 100 prosenttia parempaa akunkestoa parhaalla kuvanlaadulla. Valitettavasti tämä johtuu osittain siitä, että kamerassa ei enää ole GPS:ää, ja lisäksi alhaisella resoluutiolla virransäästö on huomattavasti pienempi.

Myös kuvanvakautusta on parannettu. GoPro Hero12 Black tallentaa stereoääntä ja tukee langattomia mikrofoneja. Siinä on myös 10-bittinen GP-Log-koodaus, joka tarjoaa suuremman dynaamisen alueen videolla.

Hinta on 469 euroa.

>Lue myös: Kaikki GoPro -kameroista

GoPro HERO12 Black

GoPro Hero12 Black kuvaa 27 megapikselin resoluutiolla, ja sen 5,3K-videosta on mahdollista poimia 24,7 megapikselin kuvia.

© GoPro

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!