GoPro-kamera palmun varressa.

GoPro haluaa tarjota erikoistuneempia kameroita, jotka helpottavat valokuvaajien elämää tietyissä tilanteissa.

© Shutterstock

GoPron johtaja: Lisää uusia ja erilaisia malleja tulossa

GoPro laajentaa valikoimaansa vuoden 2022 aikana. Kamerajätti työskentelee parhaillaan kahden uuden mallin lisäämiseksi valikoimaan nykyisten Hero- ja Max-kameroiden joukkoon.

torstai 10. helmikuuta 2022 teksti C. Trant

GoPron perustajan ja toimitusjohtajan Nick Woodmanin mukaan GoPron on nyt tarjottava käyttäjilleen erikoistuneempia kameroita. 

Torstaina järjestetyssä yrityksen vuotuisessa suurkokouksessa Woodman kertoi uudesta strategiasta, josta tulee mielenkiintoista seurattavaa.

GoProlla oli aiemmin useita malleja valikoimassaan. Tämä koski muun muassa Hero-sarjaa, jossa on sekä White-, Silver- että Black-malleja.

Näin ei ole kuitenkaan ollut vähään aikaan, mutta nyt on tulossa kaksi täysin uutta mallia.

Erikoistuneita action-kameroita erilaisiin tarpeisiin

Woodman kertoi suurkokouksessa, että yritys valmisti aiemmin useita kameramalleja, jotka kaikki kiinnostivat samantyyppisiä ostajia – ja tämä pitää nyt muuttaa.

Yrityksen uusi suunnitelma on kehittää erikoistuneempia kameratyyppejä, jotka houkuttelevat aivan uusia käyttäjäryhmiä Hero- ja Max-malleista kiinnostuneiden rinnalla.

On vielä hämärän peitossa, mistä erityisistä käyttäjäryhmistä ja tarpeista on kyse. Emme siis vielä tiedä, ovatko nämä kamerat sukeltajille, lentäjille, elokuvantekijöille tai jollekin aivan muulle kohderyhmälle.

Woodman mainitsi kuitenkin haluavansa GoPron vetoavan enemmän ammattilaismarkkinoihin.

Hän täsmensi, että tavoitteena ei ollut tehdä kaikille sopivaa "Sveitsin armeijan linkkuveistä", vaan "kunnon terävä veitsi" erityistarpeisiin. 

> Lue myös: Parempia valokuvia action-kameralla

GoPro HERO10

Ensimmäinen GoPro tuli myyntiin 17 vuotta sitten. GoPro HERO10 Black on uusin malli, joka tuli markkinoille syksyllä 2021.

© GoPro

Vanhemmat mallit halpenevat pian

Kun GoPro mainostaa uusia kameroita, se tarkoittaa usein sitä, että vanhemmat mallit poistetaan vaiheittain ja niiden hinta laskee merkittävästi.

Välineoppaasta löydät arviomme nykyisistä malleista Täältä löydät helposti tarpeisiisi sopivan mallin. 

Se voi olla jokin seuraavista:

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!