Kun GO 3 asetetaan Action Podiin, sitä on helpompi hallita.
Insta360 GO 3.

Uuden Insta360-action-kameran mukana on Action Pod, jonka kosketusnäyttö helpottaa kameran hallintaa.

© Insta360

Pieni action-kamera sai irrotettavan kosketusnäytön

Uusi Insta360 GO 3 on pienempi kuin tulitikkurasia, mutta sillä voidaan kuvata terävää videota, ja sen monipuolisia säätömahdollisuuksia voidaan hallita irrotettavan kosketusnäytön kautta.

tiistai 27. kesäkuuta 2023 teksti R. Rasmussen

GO 3 on helppo ottaa mukaan mihin tahansa. Kamera on niin pieni, että housuntaskuun mahtuu myös muita tavaroita sen lisäksi, ja se painaa vain 35 grammaa. Se on hieman painavampi kuin edeltävä Go 2 -malli, mutta eroa on vain muutama gramma.

Kompaktista koostaan ja keveydestään huolimatta GO 3:ssa on paljon hyviä ominaisuuksia toimintavideoiden kuvaamiseen. Siinä on 11 mm:iä vastaava laajakulmaobjektiivi, jossa on F2,2-aukko, ja se pystyy kuvaamaan videota 2720 x 1536 pikselin resoluutiolla 30 kuvaa sekunnissa ja 2560 x 1440 pikselin resoluutiolla 50 kuvaa sekunnissa. 

FlowState Stabilization varmistaa tasaisen ja tärinättömän tallennuksen myös tiukoissa tilanteissa, ja kaksi sisäistä mikrofonia parantavat tallennettavan äänen laatua.

GO 3 painaa vain 35 grammaa, joten se on helppo ottaa mukaan kaikkialle.
Insta360 GO 3

Kamera painaa vähäiset 35 grammaa.

© Insta360

FreeFrame-toiminto mahdollistaa kuvakoon muuttamisen videon kuvaamisen jälkeen, joten se voidaan mukauttaa Instagramiin, YouTubeen ja muihin verkkopalveluihin kuvaa rajaamatta.

Lisäksi kameran sisäinen tekoälypohjainen toiminto pystyy täysin automaattisesti muokkaamaan parhaat videoleikkeet Instagramin huippusuosituiksi Reels-minivideoiksi.

Lue myös: Mikä on Instagram Reels?

Pientä kameraa ohjataan Action Podilla, jonka 2,2 tuuman kosketusnäyttö voidaan kääntää ylös, jolloin se osoittaa eteenpäin. Kamera voidaan asettaa siihen, jolloin yhdistelmä toimii tavallisena näytöllä varustettuna action-kamerana. Kamerassa on myös Bluetooth, joten sitä voidaan ohjata etänä. 

Action Podin akun ansiosta GO 3 toimii jopa kolme tuntia pidempään ennen kuin kamera on ladattava (ilman Action Podia GO 3:lla voidaan kuvata jopa 45 minuuttia yhdellä latauksella).

Lue myös: Tutustu DJI:n uuden action-kameran upeisiin ominaisuuksiin täällä

GO 3:a on helpompi käyttää, kun se asetetaan Action Podiin, jossa on kallistettava kosketusnäyttö.
Insta360 ja kosketusnäyttö.

Kun kamera asetetaan Action Podiin, sitä voidaan hallita kosketusnäytön kautta.

© Insta360

Kameraan on saatavilla lisävarusteina muun muassa kaulassa pidettävä magneetti, hattukiinnike ja uudelleen liimattava teline, joka voidaan kiinnittää hankaliin paikkoihin ja jossa on kiinnike selfiekeppiä varten.

Insta360 GO 3 on saatavana 32 Gt:n, 64 Gt:n ja 128 Gt:n versioina, ja niiden hinnat ovat:

32 Gt: 499 euroa

64 Gt: 549 euroa

128 Gt: 599 euroa

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!