Mies kiitää maastopyörällä metsässä ja kuvaa menoa Osmo Action 3 -action-kameralla
© DJI

Tutustu DJI:n uuden action-kameran upeisiin ominaisuuksiin täällä

DJI on esitellyt uuden action-kameran Osmo Action -sarjaan. Kamera tarjoaa useita uusia toimintoja ja parannuksia, jotka tekivät meihin vaikutuksen. Tutustu niihin täällä.

torstai 15. syyskuuta 2022 teksti H. Anderson

DJI on juuri esitellyt uuden Osmo Action 3 -toimintakameran, joka selviytyy helposti niin laskettelusta, vuorikiipeilystä kuin sukelluksesta koralliriutallekin.

Se sietää nimittäin pakkasta 20 asteeseen saakka ja on vedenkestävä. Lisäksi se voidaan viedä veden alle 16 metrin syvyyteen. Ja mikä parasta, siihen ei tarvitse hankkia kalliita lisävarusteita. Kun akut on ladattu täyteen, kamera on valmis seikkailuun.

Parannetun vesi- ja sääsuojauksen lisäksi uudella Osmo Action 3:lla voidaan kuvata huomattavasti aiempaa pidempään. Peräti 160 minuuttia videokuvausta ilman taukoa Full HD -laadulla on vaikuttava suoritus. Aika on yli puolitoista tuntia pidempi kuin edeltävässä Osmo Action 2 -kamerassa.

Akkukesto on mitattu DJI:n laboratoriossa, joten akun ei voi odottaa kestävän aivan yhtä kauan ulkona luonnossa.

4K:n kaltaisella suurella resoluutiolla uudella kameralla voidaan kuvata 90 minuuttia 60 kuvan sekuntinopeudella.

> Lue myös Näin saat parempia kuvia action-kameralla

Nainen kuvaa sukellustaan action-kameralla

DJI:n mukaan sukelluskoteloa käytettäessä kamera voidaan viedä jopa 60 metrin syvyyteen.

© DJI

Aiempaa valoherkempi

Edeltäjänsä tavoin uudessa Osmo Action 3:ssa on 1/1,7":n kenno. Uusi kamera on kuitenkin vanhaa mallia valoherkempi, joten sen korkein ISO-arvo on 12 800 aiemman 6 400:n sijaan.

Uudessa action-kamerassa on vanhasta mallista poiketen kosketusnäyttö myös kameran etupuolella. Lisäksi DJI on pinnoittanut molemmat näytöt vettä hylkivällä pinnoitteella. Sen ansiosta kameraa on valmistajan mukaan helpompi käyttää märillä käsillä.

Nopea käyttöönotto

DJI on myös kehittänyt magneettipidinjärjestelmää, jonka avulla kamera voidaan kiinnittää nopeasti jalustaan, kypärään ja selfiekeppiin.

Jos Osmo Action 3 on kiinnitetty selfiekeppiin, voidaan käyttää Invisistick-toimintoa, joka poistaa kepin automaattisesti valokuvista tekoälyn avulla.

Odotamme innolla, että pääsemme testaamaan, täyttääkö uusi action-kamera kaikki valmistajan lupaukset. Sitä ennen voit lukea edeltävän mallin ja muiden uusien action-kameroiden arviot Etunurkasta.

Uuden action-kameran ominaisuuksia esitellään tarkemmin alla olevalla videolla. 

Osmo Action 3 on jo saatavilla myymälöissä, ja sen hinta on 369 euroa.

> Lue myös Arvio: DJI Action 2

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!