Capture One Pro 21

Capture One 21 on päivittynyt monin tavoin.

© Capture One

Capture One sai suuren päivityksen

Kuvankäsittelyohjelma ja raakamuunnin Capture One 21 on pitkän tauon jälkeen nopeutunut sekä päivittynyt uusilla tehokkailla toiminnoilla.

keskiviikko 9. joulukuuta 2020 teksti P. Siersbæk

Capture One on yksi suurimmista toimijoista kuvankäsittelyssä ja raakakuvien muunntamisessa valmiiksi valokuviksi, ja uudessa 21-versiossa on paljon odotettavaa.

Tässä ovat Capture One 21:n tärkeimmät uutuusominaisuudet.

Kuvankäsittely nopeutuu

Capture One 21:ssä on uusi Speed ​​Edit -toiminto, joka mahdollistaa kuvien nopeat säädöt ilman, että käyttäjän tarvitsee vetää liukusäätimiä ja kääntää nuppeja.

Kuvia voi käsitellä piirtämällä hiirellä suoraan kuvaan pitäen samalla näppäimistön painiketta painettuna. Tällä tavalla voidaan myös säätää useita kuvia kerralla.

> Lue myös: 4 ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa

Capture One 21

Kuvia voidaan säätää koskemalla näytöllä olevaa kuvaa hiiren osoittimella.

© Capture One

Työnkulku nopeutuu

Capture One 21 myös tuo kuvat ohjelmaan entistä nopeammin, ja Import-moduulissa on entistä helpompaa valita säädettävät kuvat.

Katalogien ja kansioiden hakutoiminto on myös nopeutunut.

Utuisuuden poisto nyt myös Capture Onessa

Dehaze-toiminnolla eli udunpoistolla voidaan nopeasti lisätä kontrastia ja värikylläisyyttä kuvaan. Tämä sopii sumuisiin sekä sävyiltään yksitoikkoisiin ja harmaisiin kuviin. Dehaze on tuttu toiminto muista kuvankäsittelyohjelmista.

Capture One käyttää monen muun ohjelman tavoin tekoälyä.

> Lue myös: Syvääminen helpottui Photoshop CC:ssä

Capture One 21

Dehaze-säätimellä poistetaan utuisuutta. Sivutuotteena lisääntyvät myös kontrasti ja värikylläisyys. Käytä udunpoistoa varoen.

© Capture One

Capture One 21 opastaa

Capture One opastaa käyttäjäänsä työn ohessa esitellen kuvankäsittelyvinkkejä kunkin toiminnon tai säädäön kohdalla. Learn-painikkeella pääsee katsomaan opetusvideoita.

Capture One 21 maksaa 24 euroa kuukaudessa. Fujifilm-, Sony- ja Nikon-kameran omistajille on olemassa omat ohjelmaversiot, joiden kuukausihinta on 11 euroa. Lisätietoa löytyy Capture Onen kotisivuilta.

> Hanki Capture One Pro 20 kotisivujemme Etunurkasta huippuedullisesti! 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!