Heppu kiskoo norttia posket lommollaan

Luminar 3 -kuvankäsittelyohjelmalla on helppo tehdä taivaan sävyistä entistä voimakkaammat.

© Digikuva

Luminar 3:n fiksu toiminto, jota ei ole Lightroomissa

Monien valokuvien riesana on tylsä taivas. Mutta Skylum Luminar 3 ratkaisee ongelman keinoälyn avulla – ja nyt sinäkin voit saada tämän ohjelman ilman lisämaksua Etunrkasta.

perjantai 15. toukokuuta 2020

Luminarin Sky Enhancer -työkalu tunnistaa valokuvista taivaan tekoälyn avulla.

Ohjelma tunnistaa kuvan muokkausta kaipaavat alueet, ja käyttäjä päättää muokkauksen voimakkuuden tai määrän. Kaikki tehdään yhdellä liukusäätimellä.

Vetele allaolevaa liukusäädintä oikealle ja vasemmalle, niin näet toiminnon vaikutuksen.

Oikealla on käsittelemätön kuva ja vasemmalla sama kuva, jossa taivaan sävyjä on voimistettu AI Sky Enhancerilla.

Tekoäly helpottaa kuvankäsittelyä

Useimpien kuvankäsittelyohjelmien käyttö vaatii jonkin verran teknistä osaamista, ja niiden kaikkia ominaisuuksia osaavat hyödyntää vain ammattilaiset ja edistyneimmät harrastajat.

Luminar 3:ssa kuvien muokkaaminen on taas melko yksinkertaista. Tekoälyn avulla ohjelma itse etsii muokattavat osat, ja käyttäjä päättää muokkauksen voimakkuuden.

Parin liukusäätimien avulla kuvista voidaan muokata parempia. Periaatteessa sama prosessi kestää huomattavasti kauemmin muissa kuvankäsittelyohjelmissa.

Luminar 3 on täynnä kiehtovia ominaisuuksia ja suotimia, jotka antavat valokuville uuden ja upean ilmeen. Ohjelmasta toki löytyvät myös kaikki valoisuuden, valkotasapainon, objektiivivirheiden ja monen muun ominaisuuden perussäädöt, ja voit käsitellä voidaan sekä jpeg- että raakakuvia.

Lue myös: Hyviä kuvankäsittelysovelluksia mobiililaitteisiin

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!