Aidon näköinen kasvojenkohtotus Bold Glamourilla.
Bold Glamour

tekee kasvoista aidon näköisesti kauniimmat.

© Shutterstock.

Mitä on hyvä tietää Bold Glamour -tekoälyohjelmasta?

Bold Glamour kaunistaa jokaista hienovaraisella kuvankäsittelyllä.

torstai 31. elokuuta 2023 teksti R. Rasmussen

Jos olet kriittinen ulkonäkösi suhteen, ei ole yhtään kivaa, jos muut näyttävät paremmilta kuin he todellisuudessa ovatkaan – ja sinä et tiedä, että se on kaikki tehtyä. Näin voi käydä, jos Bold Glamour yleistyy.

Mikä Bold Glamour oikein on, ja mistä tietää, kuka käyttää sitä? Lue täältä lisää.

Bold Glamour on kauneussuodatin

Bold Glamour ilmestyi TikTokiin vuoden 2023 alussa. Se on kauneussuodatin, mutta se ei ole samanlainen kuin aiemmin näkemämme kauneussuodattimet. Yleensä on melko helppo huomata, että ihmiset ovat käyttäneet filtteriä kasvojensa muokkaamiseen, mutta Bold Glamourissa muutokset ovat niin realistisia, että on mahdotonta huomata, jos suodatinta on käytetty.

Suodattimille tyypillisiä virheitä ei myöskään ole, kuten että ne katoavat, kun liikutat päätäsi tai nostat käden kasvojen eteen.

Lue myös: BeReal - tunnetko uuden muokkaamattoman sosiaalisen median?

Bold Glamour -suodatin  toimii TikTokissa
TikTok

Bold Glamour -suodatin on kehitetty suosittuun sosiaaliseen mediaan, TikTokiin.

© Shutterstock.

Kiisteltyä kaunistamista

Bold Glamourista tuli nopeasti valtava menestys, mutta siitä tuli myös kuuma puheenaihe keskustelussa nuorten itsetunnosta sosiaalisessa mediassa. Jos kaikki muut somessa alkavat näyttää paremmilta kuin he todellisuudessa ovat, itsetunto voi kärsiä.

Ja entä jos alkaa itse ajatella näyttävänsä paremmalta suodattimen läpi, mitä tapahtuu suhteelle omaan aitoon ulkonäköön? Nämä ovat Bold Glamouria ympäröivän keskustelun polttopisteitä.

Katso täältä DigiKUVAn uusimmat tarjoukset

Mistä tietää, onko Bold Glamouria käytetty?

Vaikka Bold Glamour on hyvin vakuuttava, on olemassa keinoja havaita, onko suodatinta käytetty. Kaikki kasvot eivät näytä yhtä realistisilta kuin toiset, ja kun olosuhteet kasvot muuttuvat valon osuessa eri tavalla, kun avaa suunsa, puristaa huulet yhteen tms., grafiikka ei aina pysy perässä, jolloin huomaa, että kuvaa on suodatettu.

TikTokissa näkyy myös kuvake, joka kertoo, että henkilö käyttää kauneussuodatinta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!