Näillä keinoilla teet rahaa kuvillasi

Kuvien ei tarvitse jäädä lojumaan kiintolevylle. Tapaamme nyt valokuvaajan, joka myy kuviaan internetissä ja tarjoilee sinulle kuvatoimistokuvaajan menestysreseptejä.

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kolmekymmentä senttiä. Valokuvan voi saada niinkin halvalla jostakin monista internetissä toimivista kuvatoimistoista. Se kuulostaa turhalta työltä, mutta nykyään moni valokuvaajia elää myymällä kuviaan hyvin halvalla internetissä. Kuvatoimistokuvalla tarkoitetaan kuvituskuvaa, joka myydään kuvatoimiston kautta. Sitä voidaan käyttää monissa eri yhteyksissä, ja se myydään yhä uudelleen. Toimistot ovat kansainvälisiä ja niiden asiakkaat ympäri maailmaa. Parhaat kuvatoimistokuvaajat myyvät yli 100 000 kuvaa vuodessa.

Tähän työhön ei vaadita opintoja. Useimmiten on vain läpäistävä kuvatoimiston koe ja osoitettava, että hallitsee perustekniikan ja sommittelun.

Paljonko kuvamyynnillä voi ansaita? Se on pitkälti kiinni motivaatiosta ja työn määrästä. Toimistoon on siirrettävä paljon kuvia, ennen kuin tulot alkavat näkyä. Menestyksekkään kuvaajan on lisäksi opittava ajattelemaan kaupallisesti. Kuvien on oltava yksinkertaisia ja selkeitä, mutta niiden viestin on oltava vahva. On siis tehtävä valokuvia, jotka toimivat tehokkaasti katseenvangitsijoina mainoksessa tai lehdessä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!