Opi Photoshop alusta asti

Videosarjassamme käydään läpi Photoshopin perustoiminnot, joilla saat kuvistasi entistä parempia.

maanantai 11. syyskuuta 2023 teksti K. Engbo

Photoshop on täynnä mahdollisuuksia parantaa kuvia, luoda upeita tehosteita ja yhdistää uusia kuvia useista valokuvista.

Nyt voit oppia käyttämään Photoshopia aivan alusta lähtien. DigiKUVAlla on yli 20 vuoden kokemus Photoshopista, joten loimme videosarjan, jossa opastamme havainnollisesti ohjelman perusasiat.

Photoshopin perusteet -videokurssi näyttää, mitä käyttöliittymässä on ja mistä löydät tärkeimmät toiminnot. Näytämme myös, miten valitset ja irrotat kohteita kuvasta, jolloin voit esimerkiksi lisätä ne uuteen taustaan, ja miten käytät kerroksia, joiden avulla voit liittää eri kuvien osia yhteen ja siirtää niitä.

Yksi videoita keskittyy Photoshopin tekoälytoimintoihin, joilla on helppo luoda hienoja tehosteita.

Photoshopilla tietysti myös parantaa valaistusta, värejä ja muita elementtejä kuvissa, ja näytämme vaihe vaiheelta, miten parannat kuviasi perussäädöillä.

Katso yksi sarjan jaksoista seuraavasta:

Lukemista ja inspiraatiota pitkäksi aikaa

Jos haluat nähdä videosarjan muutkin osat, se onnistuu tilaamalla DigiKUVA. Videot ja kaikki digi-kuva.fin sisältö sekä Etunurkan edut ovat tarjolla kaikille DigiKUVAn tilaajille.

Digi-kuva.fistä pääset lataamaan parhaat valokuvaukseen liittyvät ohjelmat turvallisesti. Ja saat myös laajan valikoiman artikkeleita, oppaita ja e-kirjoja, joita voit ladata milloin haluat.

Voit lisäksi lukea DigiKUVA-lehden näköislehteä Wype-lehtisovelluksessamme. Tilaajana voit lukea useita DigiKUVA-lehden vuosikertoja Wypellä ilman lisäkustannuksia.

Voit näppärästi ottaa sähköisen DigiKUVAn mukaan lomalle, mökille tai mihin vain ja hyötyä oppaista kaikkialla.

Juuri nyt meillä on koko joukko hyviä tarjouksia. Tutustu täältä

© DigiKUVA

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!