E-kirja Opi Lightroomin käyttöä

Uuden Lightroom-e-kirjan voi lukea niin tabletilla, älypuhelimella kuin tietokoneellakin.

© Shutterstock.com

Digikuvan uusi e-kirja: Suuri Lightroom-opas

Digikuvan tilaajana voit nyt ladata käyttöösi uuden e-kirjamme, joka on täynnä Lightroom-vinkkejä -kursseja.

maanantai 12. elokuuta 2019 teksti K. Engbo

Nyt voit ladata käyttöösi uuden e-kirjamme Opi Lightroomin käyttöä, johon olemme koonneet Digikuvan parhaita artikkeleita tästä monipuolisesta kuvankäsittelyohjelmasta.

Digikuvan tilaajana voit ladata ja tallentaa tämän 35-sivuisen e-kirjan, jonka avulla voit oppia paljon uutta kuvankäsittelystä sekä tehdä valokuvistasi entistä parempia.

> Lue lisää: Lightroomin peruskurssi

E-kirjassa on mm. 10 kurssia, jossa käydään läpi kuvien järjestelyosion tärkeimmät toiminnot ja esitellään sekä helppoa että vaativaa kuvankäsittelyä.

Kirjan vinkeillä saat nopeutettua kuvankäsittelyprosessia, ja lisäksi paljastamme helpon tavan laittaa kuvat kartalle niiden taltioimispaikkojen mukaan.

Näin saat e-kirjan

E-kirja on tilaajillemme tarkoitetussa Etunurkassa, joka sisältää digitaalista lisämateriaalia kuten videoita, oppaita ja esiasetuksia.

Lataa e-kirja 

Opi Lightroomin käyttöä

 tästä

Jos olet Digikuvan tilaaja mutta sinulta puuttuu Etunurkan tunnussana, luo itsellesi käyttäjäprofiili täällä. Saat sähköpostiisi viestin, jossa on nelinumeroinen koodi. Syötä se vaadittuun kenttään ja napsauta Vahvista.

Kun koetat käynnistää videon tai ladata tiedoston, voit joutua syöttämään ensimmäisellä kerralla asiakasnumerosi, joka löytyy lehden välissä olevasta laskusta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!