Luminar AI kannettavassa tietokoneessa

Luminar AI -kuvankäsittelyohjelmalla voidaan nopeasti piristää maisemakuvia ja tehdä niiden väreistä kirkkaampia ja taivaasta jännittävämpi.

© Shutterstock.com / Digikuva

Viisi Luminar AI:n toimintoa, jotka pelastavat tylsät valokuvat

Luminar AI -kuvankäsittelyohjelma tuo tekoälyn avulla salamannopeasti uutta eloa tylsiin valokuviin. Katso, kuinka helppoa se on.

torstai 22. joulukuuta 2022 teksti K. Engbo

Luminar AI -kuvankäsittelyohjelma on täynnä tekoälytoimintoja, joiden ansiosta upeiden tulosten saaminen on todella helppoa, vaikka kuvankäsittely ei olisikaan tuttua.

Luminar AI tunnistaa muun muassa ihmiset, kasvot ja kohteen tyypin. Jos kuvassa on taivas, ohjelma tunnistaa automaattisesti, missä kohtaa kuvaa se sijaitsee.

Skylum Luminar AI

Luminar AI on saatavana sekä Mac- että PC-tietokoneille.

Alla oleva kuva on säädetty Luminar AI:n avulla. Alkuperäinen kuva on vasemmalla ja säädetty versio oikealla. Vedä keskiviivaa nähdäksesi enemmän molemmista kuvista.

Koska Luminar AI tunnistaa itse taivaan tai kasvojen osat, käyttäjän tarvitsee vain säätää liukusäätimiä esimerkiksi henkilön silmien tai taivaan parantamiseksi. Sinun ei siis tarvitse tehdä hankalia merkintöjä tai vastaavia. Luminar AI tekee ne puolestasi.

Taivas voidaan myös vaihtaa johonkin ohjelman mukana tulevista taivaista, joten harmaa taivas voidaan vaihtaa siniseen tai kuvaan voidaan luoda auringonlaskun tunnelma.

Säädöt löytyvät Edit-moduulista. Alla on viisi toimintoa, jotka parantavat kuvia nopeasti.

1. Upeampia kuvia Accent AI:llä

Tällä liukusäätimellä Luminar AI analysoi kuvan ja säätää useita sen ominaisuuksia, kuten värejä ja kontrastia. Mitä enemmän liukusäädintä siirretään oikealle, sitä voimakkaampi sen vaikutus on.

Usein kuva paranee huomattavasti pelkästään tätä liukusäädintä säätämällä.

2. Uusi rajaus Compose AI:llä

Jos kuvan rajaus ei tunnu aivan oikealta, Luminar AI:n Composition AI -toiminto ehdottaa optimaalista sommittelua.

3. Uusi taivas Sky AI:llä

Luminar AI tunnistaa kuvista taivaan, minkä jälkeen se voidaan helposti vaihtaa mielenkiintoisempaan Sky AI:llä. Toiminto ottaa huomioon esimerkiksi veden heijastukset ja varmistaa, että uusi taivas heijastuu oikein.

Ohjelmassa on valittavana useita erilaisia taivaita. Vaihtoehtoihin kuuluu sinisiä taivaita, auringonlaskuja ja yötaivaita, ja alkuperäisen kuvan valo voidaan helposti mukauttaa uuteen taivaaseen sopivaksi.

Näyttökuva Luminar AI:sta

Tässä olemme vaihtaneet päivänvalossa otettuun kuvaan tähtitaivaan. Luminar AI:n automaattisesti tunnistamien maiseman ja henkilön valoa säädettiin tummemmaksi liukusäätimillä.

© Shutterstock.com

4. Parempia muotokuvia Face AI:lla

Face AI:n liukusäätimillä voidaan tummentaa huulia, tasoittaa ihoa, suurentaa silmiä, muuttaa silmien väriä, poistaa mustia silmänalusia ja paljon muuta. Luminar AI tunnistaa kasvojen osat, joten käyttäjän tarvitsee vain päättää, kuinka voimakkaasti niitä muokataan.

5. Uutta eloa maisemiin Landscapella

Landscape-toiminnon avulla voidaan nopeasti tuoda uutta eloa tylsiin maisemiin. Sillä voidaan poistaa sumua, tehdä sävyistä kullankeltaisempia ja korostaa vihreitä värejä.

Luminar AI:ssa voidaan tehdä raaka- ja jpeg-kuviin myös tavallisia kuvasäätöjä, joten käyttäjä voi itse säätää muun muassa valoa, värejä, kohinaa ja terävyyttä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!