8 epäonnistunutta joulukuvaa

8 epäonnistunutta joulukuvaa

8 epäonnistunutta joulukuvaa

Olemme todenneet sen ennenkin, ja taas joudumme toteamaan sen: valokuva voi olla suorastaan typerryttävän huono, vaikka jokin kuvapankki olisi ostanut sen julkista käyttöä varten. Tässä on muutama esimerkki mönkään menneistä jouluaiheisista kuvituskuvista.

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Kuvapankit myyvät valokuvia, joita esimerkiksi kaupalliset yritykset tarvitsevat markkinoinnissaan. Tällaisia kuvituskuvia on eri aiheista maan ja taivaan väliltä, ja niiden on täytynyt läpäistä tietyt laatukriteerit, ennen kuin kuvapankit ovat suostuneet ostamaan ne valokuvaajilta ja alan harrastajilta.

Kuvapankkien tarjontaa selaillessaan törmää useinkin tapauksiin, joiden on hyvin vaikea kuvitella päätyvän mihinkään julkaisuun, jossa niiden avulla voitaisiin saada aikaan mitään muuta positiivista kuin ehkä kunnon naurut.

Tällä kertaa esittelemme muutamia löytämiämme hullunkurisia, jouluaiheisia kuvia. Nenäliinat esiin!

DJ X-mas-man

Joulupukki on laskeutunut nuorison keskelle. Katu-uskottava kuin pirtin uuni. Jou-jou, joulupukki.

Joulupullat uunissa

Kolmea raskaana olevaa naista pyydetään istumaan vierekkäin, pukeutumaan tonttulakkeihin ja kuusenkoristeisiin. Sitten vain kippis ja kuvaus.

Tämän kuvan joulusanoma voisi olla vaikkapa, että... Älä juo viiniä, jos olet raskaana? Erinomaista.

Joulugorilla

Sinertävä gorilla tonttulakissa – Korvatunturi on kylmä paikka. Tämähän tästä vielä puuttuikin.

Hassu pipo ja hassut lasit

Piiri pieni lakkaa pyörimästä, kun pirttiin pienoiseen ilmestyy tämä kaveri. Hyvästi, joulun tunnelma.

Pulipukki

Joulupukki putkaan joutumassa, kädessä vielä viinapullon jämät. Tämä oli Suomessakin hauskaa 70-luvulla – joidenkin mielestä. Kuvan ottaja on liittänyt kuvaan opettavaisen tarinan:

“VANGITTU. Joulupukki joutui kiinni, tässä kuva poliisiaseman tiloista.

Joulupukki on ollut tuhmana, hänet saatiin kiinni itse teossa heittämässä lestiä kulmilla. Lisäksi hän ajoi porolla päissään. Hyi hyi, tuhma pukki!"

Santa Claws

Joulupukilla on hummerin sakset. Eli siis ei lahjoja tänä vuonna, koska pukki parka on kädetön? Ei kiitos, ei tällaista pukkia – tänäkään vuonna.

Mr. Christmas

Hyvä kroppa myy, myös joulun alla – vai myykö? No, muistuttakoon tämä kuva meille, sukupuoleen tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta, että miehelle voi ostaa joululahjaksi vaikka bokserit tai urheilupaidan – taikka erikoisvalkaisevaa hammastahnaa.

Ms. Christmas

Kun nyt tälle tasa-arvon tielle lähdettiin, niin totta mooses joulunaikaan kuuluvat myös kuvat vähäpukeisista naisista! Mutta… mikä tämän kuvan niin sanottu pointti on..?

Hänellä on päässään kuusiseppele ja hartioillaan lunta – onko tässä nyt haettu jonkin sortin vaihtoehtoista Lucia-neitoa?

Lisää eri tavoin epäonnistuneita kuvituskuvia löytyy täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!