Adoben kuvituskuvia vaatteisiin

Väsyneimmät kuvituskuvat Adoben vaatemallistoon

Jotkut kuvituskuvat ovat niin kuluneita, että niistä on tullut kliseitä sekä kuvaajille että lukijoille. Nyt Adobe tekee uudella vaatemallistollaan kliseistä muotia.

tiistai 20. syyskuuta 2016

Adobe on keksaissut uuden ja hauskan tavan saada huomiota kuvituskuvasivusto Adobe Stockille.

Se on nimittäin suunnitellut vaatemalliston kaikkein kuluneimmistta kuvituskuvistaan. Malliston nimi on Adobe Stock Apparel.

Adobe Stock Apparel.

Kuvituskuvat ovat ajattomia kuvia, joita voidaan käyttää esimerkiksi erilaisiin lehtijuttuihin ja muihin tarkoituksiin. On olemassa lukuisia tietokantoja, josta media ja muutkin voivat ostaa tämäntyyppisiä kuvia, ja moni valokuvaaja elää tuottamalla juuri kuvituskuvia. Joskus tällaisista kuvista tulee täysin tolkuttomia, ja Adobe Stock pyrkii vaihtamaan näkökulmaa-

> Lue myös: Epäonnistuneita kuvituskuvia

Adobe Stock Apparel.

Kuvituskuva kaipaa uudistumista

"Joillakin kuvituskuvilla on paikkansa historiankirjoissa", sanoo mainostoimisto Abby Priestsin luova johtaja Oskar Hellquist Petapixelille.

Adobe Stock Apparel.

"Perinteisiä kuvauskohteita käytetään liikaa ja niistä on tullut huvittavia kliseitä, joita kaikki vihaavat tai rakastavat ja jotka kaikki tuntevat. Ne ovat tarkoituksenmukaisia, mutta minulle ne ovat kuvituskuvan mennyttä maailmaa", hän sanoo.

Hänen mielestään tällaiset kuvat pitäisi päästää eläkkeelle ja niiden pitäisi tehdä tilaa uusille klassikoille ja paremmille kuville. Niiden uudelleenkäyttö vaatteissa on tapa kunnioittaa niitä ja samalla luoda tyylilajin puitteissa uutta ja erilaista.

Adobe Stock Apparel.

Miten vain, mutta meitä kiukuttaa se, että Adobe on ainakin aluksi suunnitellut vaatteita vain erityisasiakkailleen. Mekin haluamme saada tällaisen t-paidan hyppysiimme!

Katso koko mallisto täällä.

Adobe Stock Apparel.

Katso myös tämä aikaisempi juttu Adobe Stockista, jossa Photoshop-hirmu tekee Rembrandtin maalauksen yksinomaan Adoben arkiston kuvituskuvilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!