© Shutterstock

Näillä neuvoilla pääset valokuvausharrastuksen alkuun

E-kirjassa ”Kehity paremmaksi kuvaajaksi – kattava aloittelijan opas” opastamme laitteiden käytössä ja kameran tärkeimmissä asetuksissa, jotta saat parempia ja terävämpiä kuvia.

tiistai 19. syyskuuta 2023 teksti K. Engbo

DigiKUVAn asiantuntijoiden laatimasta e-kirjasta ”Kehity paremmaksi kuvaajaksi - kattava aloittelijan opas” löydät neuvot upeiden valokuvien ottamiseen.

Opas auttaa sinua valitsemaan oikeat välineet, kuten kameran, jalustan ja kuvankäsittelyohjelman, ja siinä käydään läpi kolme keskeistä valotukseen vaikuttavaa tekijää: aukko, suljinnopeus ja ISO-arvo.

E-kirja sisältää myös katsauksen kameran tärkeimmistä painikkeista ja auttaa valitsemaan kuvauskohteellesi parhaiten sopivan kuvausohjelman. Oppaassa käydään läpi myös eri polttovälejä ja tarkennustapoja, jotta saat terävämpiä kuvia.

Alta voit ladata näytteen, joka sisältää katsauksen e-kirjan sisältöön sekä osioon, jossa kerromme, miten suljinajan esivalinta -kuvaustilaa käytetään.

E-kirja ”Kehity paremmaksi kuvaajaksi - kattava aloittelijan opas” on mukautettu luettavaksi puhelimella ilman zoomausta. Sen sisäänrakennetun navigoinnin avulla liikut helposti luvusta toiseen. E-kirjassa on 104 sivua.

Lataa e-kirja Etunurkasta täältä.

Tuntikausiksi luettavaa ja inspiraatiota

Jos haluat tutustua koko laajaan verkkotarjontaamme, tilaa DigiKUVA niin pääset tutustumaan Etunurkan laadukkaaseen verkkosisältöön.

Etunurkasta voit ladata turvallisesti parhaat sovellukset kamerallesi. Tarjolla on myös laaja valikoima artikkeleita, oppaita ja e-kirjoja, joita voit lukea milloin itse haluat.

Voit myös lukea DigiKUVAa Wype-sovelluksessamme. Tilaajana voit lukea DigiKUVAn numeroita usean vuoden ajalta ilman lisämaksua.

Näin voit helposti ottaa DigiKUVAn mukaasi lomalle, mökille tai vaikka puistoon ja oppia lisää reissussakin.

Juuri nyt verkkokaupassamme on runsaasti mahtavia tarjouksia. Tutustu täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!