DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro painaa 249 grammaa, joten sitä koskevat lennätyssäännöt ovat lievemmät kuin painavammilla drooneilla.

© DJI

Kevyt drooni nousee uusiin korkeuksiin

DJI esittelee kevyen Mini-sarjan lippulaivan. Mini 3 Prossa on enemmän antureita ja video-ominaisuuksia sekä paljon parempi kamera kuin muissa Mini-sarjan drooneissa.

tiistai 10. toukokuuta 2022 teksti P. Siersbæk

Kiinalainen DJI on siis valmis taisteluun. Kilpailija Autel Nano+:n tavoin DJI Mini Pro painaa 249 grammaa, joten sitä koskevat rajoitukset ovat lievempiä kuin painavammilla drooneilla. Mini 3 Pro -mallissa on uutuutena kolme esteanturia: yksi edessä, yksi takana ja yksi alapuolella.

Myös droonin muotoilu on muuttunut, ja nyt sekä roottorit että varret ovat entistä aerodynaamisempia. Sen ansiosta lentoaika on pidentynyt, ja täyteen ladatulla akulla se on nyt 34 minuuttia.

Mini Prossa on myös uusi kamera, jossa on entistä suurempi 1/2,3 tuuman kenno, 48,0 megapikselin resoluutio ja 24 mm:n F1.7-objektiivi. Mini 3 Pro tarjoaa myös True Vertical Shooting -kuvaustoiminnon, eli droonin gimbaali voi nyt kääntää kameraa 90 astetta, jolloin voidaan ottaa upeita pystykuvia esimerkiksi Instagramia varten.

>Lue myös: Mikä on drooni – ja miksi sellainen kannattaisi hankkia? 

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pron enimmäislentoaika on 34 minuuttia.

© DJI

Kehittyneet video-ominaisuudet

DJI Mini 3 Pro pystyy kuvaamaan 4K-videota peräti 60 kuvan sekuntinopeudella. Kiinalaisvalmistaja on lisännyt Mini 3 Prohon FocusTrack-toiminnon, jonka avulla se voi seurata liikkuvaa kohdetta.

Siinä voi valita tavallisen väriprofiilin ja D-Cinelike-profiilin välillä. Jälkimmäinen mahdollistaa otokset, jotka voidaan muokata ammattikäyttöä varten.

Mini 3 Pron valttina on myös mahdollisuus hankkia siihen upouusi kauko-ohjain, jonka 5,5 tuuman näytön ansiosta puhelinta ei tarvitse käyttää lennättämisen aikana.

>Lue myös: Tässä ovat uudet drooneja koskevat säännöt

DJI Mini 3 Pro RC

Kaukosäätimen näytön kirkkaus on 700 nitiä. Sen ansiosta toisto on hyvä useimmissa valaistusolosuhteissa.

© DJI

DJI Mini 3 Pro on saatavana kolmena erilaisena pakettina, ja uuden kauko-ohjaimen sisältävän kalleimman paketin odotetaan maksavan noin tuhat euroa. Olemme jo aloittaneet uuden DJI Mini 3 Pro -mallin testaamisen. Laitteen on meille lainannut droner.dk.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!