vanhoja kameroita


© Shutterstock

Tammialen parhaita kameratarjouksia

Jos kaipaat uusia valokuvauslaitteita, tammikuu on hyvä kuukausi ostaa niitä, sillä voit säästää paljon rahaa alennusmyynneissä. Olemme poimineet muutamia tarjouksia tähän.

keskiviikko 8. tammikuuta 2020 teksti J. Vestergaard

Tammikuussa voi uusia valokuvalaitteita saada hyvään hintaan, kun kaupat ja valmistajat pitävät vuotuisia alennusmyyntejään. Olemme laatineet niistä pienen luettelon.

> Hanki 3 numeroa Digikuvaa ja pienoiskamera yhteishintaan 15,90.

Rahaa takaisin valmistajilta

Monilla suurista laitevalmistajista on nk. cash back -tarjouksia, joissa ostajalle annetaan rahaa takaisin tämän ostaessa laitteita jälleenmyyjältä.

Tarjoukset ovat usein riippumattomia myymälän hinnasta (paitsi Nikonilla), koska ostaja perii rahaa takaisin valmistajalta.

On tärkeää varmistaa, että liikkeellä on rahan palautussopimus valmistajan kanssa. Asiakkaan on säilytettävä ostokuitti, koska osto on voitava dokumentoida. Jos ostat valmistajien verkkosivuilta, tarjous sisältyy hintaan.

Tässä ovat eri valmistajien cash back -käytännöt:

Sony

Sonyn uusien valokuvauslaitteita ostajan on mahdollisuus saada rahaa takaisin. Esimerkiksi Sony A 7 II:n ostaja saa 300 euron palautuksen. Täältä löytyvät kaikki Sonyn tarjoukset.

Canon

Canonin tuotteista on mahdollista saada enintään 500 euroa palautusta rekisteröimällä kameran ja yhteensopivan objektiivin kampanja-aikana. Täältä näkyy, mitä malleja ylimääräinen tarjous koskee.

Nikon

Nikonin tarjous toimii jälleenmyyjän kautta. Esimerkiksi D850-kameran rungon hinnassa säästyy 200 euroa. Tutustu täällä Nikonin tarjoukseen, joka on voimassa 15. tammikuuta asti.

FujiFilm

Fujifilmin tuotteista saa niinikään rahaa takaisin, jos rekisteröityy heidän verkkosivustolleen. Fujifilmin X-sarjan tuotteiden ostaja voi esimerkiksi säästää satasia X-Pro2-kameran rungon hinnassa. Lue lisää Fujifilmin tarjouksesta täältä.

Tamron

Alennuksen voi saada myös Tamronin objektiiveista voi saada ainakin Digitarvikkeen kautta. Saat euroja takaisin, jos ostat jonkin neljästä tarjousobjektiivista. Lisätietoja Tamronin tarjouksesta löytyy täältä.

Hyviä kameratarjouksia

Sony A7R II

Erinomainen Sony A7R III on tarjouksessa tammikuun ajan. Annoimme kameralle arvosanan 9,2.

© Sony

Rajala Proshop myy erilaisia valokuvaustuotteita alennuksella tammikuussa. Sony A7R Mark III -järjestelmäkamera ja Zeiss Vario Tessar T* FE 24-70 mm F4 ZA OSS -zoomobjektiivi lähtevät nyt alle 3700 euron tupla-cashback-tarjouksena.

Tämä ja muut Rajalan Winter Cashback -tarjoukset löytyvät täältä.

> Lue tästä Sony A7R III -arviomme, jossa ilmoitimme lähtöhinnaksi 3200 euroa viime toukokuun alussa.

Top Shotissa on myynnissä monia valokuvaustuotteita ale-hintaan näin alkuvuodesta. Silmiimme tarttui Pentax SMC DA 18-135 mm F3.5-5.6 ED WR -zoom, joka aikoinaan maksoi 650 euroa mutta jonka nyt saa alle 400 euron. Tutustu tarjoukseen täällä.

> Arviomme puolestaan on täällä.

Power myy alennettuun hintaa enemmänkin älypuhelimia kuin kameroita. Esimerkkinä kameratarjouksesta mainittakoon aloittelijoille suunnattu Canon EOS 2000D, joka irtoaa nyt alle 300 euron. Tarjous löytyy täältä.

Lue arviomme tästä.

Tarjouksia muista valokuvaustuotteista

Sigma AF 24-35/2,0 DG HSM ART
© Sigma

Jos haluat päivittää objektiivikokoelmaasi tai muita valokuvausvälineitäsi, haluamasi tuote kannattaa kilpailuttaa hintavertailusivustoilla. Esimerkiksi Sigma AF 24-35/2.0 DG HSM ART Nikoniin löytyy halvimmillaan alle 760 euron hintaan kotiin toimitettuna. Katso tarjous tästä.

> Lue objektiiviarviomme tästä.

Digitarvike.fi myy useita kamerajalustoja ale-hintaan, esimerkiksi Benro FPA39AB2 ProAngel kamerajalusta ja B2-kuulapää maksaa normaalisti 220 mutta nyt 190 euroa. Manfrotto Element Traveler Kit (alumiininen, musta) lähtee nyt alle 120 euron, ja alennusta kertyy 20 euroa. Tutustu tarjouksiin täällä.

> Lue myös: Näin valitset sopivan kamerajalustan

Scandinavianphotostä löytyy esimerkiksi Think Tank Signature 10 -kameralaukku ja erä lisätarvikkeita hintaan 187 euroa. Katso tarjous tästä.

> Lue myös: Näin valitset oikean kameralaukun

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!