Etunurkka

Etunurkasta löytyy satoja kurssvideoita, kuvankäsittelyvinkkejä, testikuvia ja paljon muuta.

© Digikuva

Näin toimii uusi Etunurkka

Olemme julkistaneet uuden, monin tavoin parannetun version Etunurkasta. Tässä pieni opas, joka auttaa löytämään sieltä sinua eniten kiinnostavat asiat.

tiistai 21. marraskuuta 2017 teksti Kristoffer Engbo

Digikuvan Etunurkka on päivitetty. Se on saanut uuden ulkonäön sekä lisää sisältöä, joka vieläpä löytyy entistä helpommin. Tässä lyhyt johdatus uudistuneeseen verkkoympäristöömme.

Etunurkasta löytyy satoja kurssivideoita mm. kuvankäsittelystä, ja samalla aloitamme kokonaan uusia videosarjoja kuten Kikkakerho, jossa arvioimme lukijoiden ottamia valokuvia sekä kerromme, miten ne on otettu ja annamme niihin muutamia keskeisiä parannusehdotuksia.

Annamme myös suosituksia erilaisista valokuvaussovelluksista sekä näytämme arvioimillamme kameroilla ottamiamme testikuvia. Asiantuntijamme tekevät jatkuvasti uusia makroja ja esiasetuksia Photoshopiin ja Lightroomiin, jotta sinä voisit niitä käyttämällä nopeuttaa kuvankäsittelyä.

Etunurkka on osa Digikuvan tilausta. Etunurkkaa voivat lukea kaikki, mutta jos haluat katsella videoita ja ladata tiedostoja, on sinun oltava kirjautuneena sisään joko tilaajanumerollasi tai lehden irtonumerokoodilla.

> Opettele käyttämään Photoshopia ja Lightroomia paremmin – tilaa kurssikirjamme Photoshop-koulu. Samalla saat 2 numeroa Digikuvaa, kaikki tämä yhteishintaan 14,90 euroa.

Etunurkan kaikki sisältö päivittyy jatkuvasti, joten luvassa on uusia videoita, testikuvia ynnä muuta.

Etusivu

Etunurkan etusivulta löydät uusimmat julkaisut kuten videot, oppaat ja muut artikkelit. Ylävalikosta löytyvät makrot & esiasetukset, testikuvat, videot, oppaat jne.

Sisällönmukainen haku

Kun napsautat komentoa Kaikki sisältö, saat listan kaikesta siitä, mitä olemme lisänneet Etunurkkaan. Voit tietysti käyttää myös hakukenttää. Valikossa vasemmalla voit suodattaa sisältöä esimerkiksi niin, että esiin tulevat Photoshop Elements -videot.

Lehden numeron mukainen haku

Jos haluat katsella testikuvia tai vaikkapa videon, josta on kerrottu aiemmassa lehden numerossa, kirjoita kyseinen numero kenttään Hae lehden numeron mukaan, niin saat listan kyseisen numeron sisällöstä.

Sisällön lataaminen

Jos haluat ladata testikuvia tai makroja ja esiasetuksia, napsauta Lataa-painiketta, tai jos haluat katsoa videon, paina playta. Voidakseen tehdä tämän on käyttäjän yleensä oltava kirjautuneena palveluun lehden tilaajana, mutta nyt alkuvaiheessa Etunurkka on avoinna kaikille.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!