Sony A7CR

Sony A7CR:ssä on sama mahtava 60,2 megapikselin kenno kuin A7R V:ssä. Tämä kamera vain on 19 prosenttia pienempi!

© Sony

Sony A7C II ja A7CR – maailman pienimmät täyskennokamerat – uusi CR-sarja

Sony kumoaa kahdella uudella järjestelmäkamerallaan luulon, että täyden kennokoon kamerat olisivat isoja ja painavia. Nämä uudet kamerat ovat markkinoiden pienimpiä, ja niissä on kuvanvakain, kunnon etsin ja suuri resoluutio.

tiistai 29. elokuuta 2023 teksti P. Siersbæk

Nyt onnistuu säästää painossa ja koossa tinkimättä kuvanlaadusta ja ominaisuuksista. A7C II- ja A7CR-järjestelmäkamerat ovat kooltaan vain 12,4 x 7,1 x 6,3 cm ja painavat vain 525 grammaa. Tällaisia mittoja tapaa yleensä vain APS-C-kameroissa, ja nämä kaksi uutuutta ovatkin noin 19 prosenttia pienempiä kuin Sony A7 IV.

>Lue myös: Nämä asiat on hyvä tietää toimintakameroista

Sony A7CR

Sony A7CR:ssä on sama 60,2 megapikselin kenno kuin Sony A7R V:ssä. Nopeus on 8,0 kuvaa sekunnissa ja 4K-videota voi kuvata 60 kuvan sekuntinopeudella.

© Sony

Tehokas kuvanvakain ja älykäs tarkennus

Kompakteissa täyskuvakameroissa on tehokas jopa 7 askelen kuvanvakain, edistynyt tekoälypohjainen tarkennus älykkäällä kohteentunnistuksella ja seurannalla. Se pystyy tunnistamaan ja seuraamaan ihmishahmoa vaikka silmät tai kasvot katoavat välilllä näkökentästä.

Molempien kameroiden kohteentunnistus on erittäin kehittynyt, ja se tunnistaa ihmisten ja eläinten lisäksi myös esimerkiksi lentokoneet ja hyönteiset.

>Lue myös: Näin hyvä on Sony A7C

Sony A7C II

Sony A7C II:lla voi kuvata 10 kuvaa sekunnissa ja 60 kuvaa 4K-videota sekunnissa. Z7C II:n tarkkuus on sama kuin A7 IV:ssä eli 32,7 megapikseliä.

© Sony

Parempi käytettävyys

Kumpikin uusi kamera on aikaisempaa helpompi käyttää, koska niitä käytetään samoin kuin pienempiä ZV-malleja. Tärkeimmät toiminnot ja asetukset valitaan näppärästi kosketusnäytön kuvakkeista.

>Lue myös: 9 vinkkiä valokuvaajana kehittymiseen

Sony A7C II

Sony A7C II:n saa päältä hopeanharmaana. Suurempi A7CR on saatavana myös täysmustana.

© Sony

A7C II:n suositushinta on 2 500 € ja A7CR:n 3 850 €. Lue arvostelut molemmista malleista digi-kuva.fin Etunurkasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!