Kuusi kameraa testissä
© Poul Siersbæk

Testi: Edulliset järjestelmäkamerat vaihdettavalla objektiivilla

Markkinoiden edullisimmat järjestelmäkamerat tarjoavat korkeaa laatua ja älykkäitä toimintoja. Testasimme kuusi mallia, jotka sopivat tehokasta ja vähän tilaa vievää kameraa tarvitseville valokuvaajille.

tiistai 14. kesäkuuta 2022 teksti K. Engbo

Olitpa sitten hankkimassa ensimmäistä järjestelmäkameraasi tai etsimässä pientä lisäkameraa, kameravalmistajien edullisimmat mallit tarjoavat todella paljon vastinetta rahalle.

Pyysimme eri kameravalmistajilta testattavaksi edullisia järjestelmäkameroita. Saimme kuusi kameraa, joiden hinnat alkavat alle 700 eurosta.

>Lue myös: Tässä ovat parhaat kameran asetukset muotokuviin

Kamerat tarjoavat erinomaista kuvanlaatua ja kattavia ominaisuuksia. Monissa malleissa on samat kennot ja samoja ominaisuuksia kuin paljon kalliimmissa malleissa. Kamera voi siis olla suhteellisen edullinen ilman liian suuria kompromisseja ominaisuuksissa. 

Testissä mukana olevat kamerat

Canon EOS M50 Mark II

Fujifilm X-T30 II

Nikon Z fc

Olympus OM-D E-M10 Mark IV

Panasonic Lumix DC-G100

Sony ZV-E10

Lue testi Digikuva-lehdestä

Voit lukea kuuden järjestelmäkameran testin Digikuvan numerosta 12/2022. Kerromme testissä myös, mikä kameroista on suosikkimme. Testi sisältää kattavan pistetaulukon, jossa eri mallien ominaisuudet, kuten tarkennusnopeus, yksityiskohtaisuus ja kuvausnopeus, ovat helposti vertailtavissa.

>Etunurkassa voit lukea myös uusimpien kameroiden arviot

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!