Sony Xperia PRO parantaa järjestelmäkameraasi

Uusi ammattilaistason Sony Xperia PRO -älypuhelin on nyt saatavilla Pohjoismaissa, ja se tarjoaa uusia mahdollisuuksia järjestelmäkameran käyttöön.

perjantai 7. toukokuuta 2021 teksti K. Engbo

Useilla matkapuhelinvalmistajilla on Pro-nimikkeellä varustettuja puhelimia, mutta uusi Xperia PRO näyttää, että Sony suhtautuu nimeen muita vakavammin.

Puhelin on suunniteltu toimimaan yhdessä Sony A7S III:n kaltaisten järjestelmäkameroiden kanssa. Sony Xperia PRO:ssa on erittäin tarkka 4K-tarkkuuden OLED-näyttö. Lisäksi se on kaikkien aikojen ensimmäinen HDMI-sisääntulolla varustettu puhelin.

Sony Xperia PRO -kameran voi yhdistää suoraan yhteensopivaan kameraan, jolloin puhelinta voidaan käyttää 4K-näyttönä.

Kaapelin ja telineen avulla puhelimen näyttöä voidaan siis käyttää kameran näyttönä.

Lähetä live-kuvaa järjestelmäkamerasta

Puhelimen näytön koko on 6,5 tuumaa, joten se on huomattavasti suurempi kuin kameroiden tavallisesti kolmituumaiset näytöt. Lisäksi se on yksityiskohtaisempi 4K-tarkkuuden ansiosta.

Sony Xperia PRO tukee 5G-tekniikkaa, joten puhelimen kautta voi lähettää live-videota järjestelmäkamerasta. 

>Lue myös: Näin otat parhaan selfien

Puhelimessa on kolme kameraa, joiden polttoväli vastaa 16, 24 ja 70 millimetriä, ja sillä voidaan tallentaa 4K-videokuvaa.

Sony Xperia PRO on lanseerattu Yhdysvalloissa ja Japanissa aiemmin tänä vuonna, ja nyt se on saatavilla myös Pohjoismaissa. Puhelimen hinta osoittaa selvästi, että kyseessä on ammattilaistason tuote. Se maksaa nimittäin 2 499 euroa.

Testaamme parhaillaan Sony Xperia PRO:ta, joten voit pian lukea arvostelumme Etunurkasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!