Uutuuksia GoProlta

3 kovaa GoPro-uutista

Kamera, joka loi pohjan toimintakuvauskameroiden suurelle markkinalle, palasi uutena versiona. GoProlta ei ole uutuuksia tullut sitten Hero 4:n vuodelta 2014, ja kilpailijat ovat kuroneet etumatkaa kiinni.

tiistai 20. syyskuuta 2016

Tänään on GoProlta pitkän hiljaisuuden jälkeen tullut uutuuksia, sillä GoPro on julkistanut uuden HERO5 Blackin. Samalla julkistettiin lisäksi kaksi muutakin mielenkiintoista GoPro-uutista, nimittäin viimevuotiseen Hero4 Sessionin pohjalta tehty Hero5 Session sekä Karma, joka on GoPron ensimmäinen nelikopteri.

Uusi tilauspalvelu

Hero5 Blackissä ja Hero5 Sessionissa on paljon yhteistä tekniikkaa, kuten 4K-videokuvaus 30 kuvaa sekunnissa ja vesitiiviys 10 metriin saakka ilman vedenalaiskoteloa, ääniohjaus seitsemällä kielellä ja varsinkin GoPron uusi Plus-palvelu.

Plus on GoPron uusi tilaajapalvelu, joka tarjoaa 4,99 dollarilla kuussa langattoman tiedostovarmuuskopion, 20% alennuksen pidikkeistä ja muista GoPro-tarvikkeista ja suuren musiikkiarkiston, jota voidaan käyttää videoissa.

Erilaiset kamerat

Hero5 Blackin ja HERO5 Sessionin välillä on kuitenkin suuria eroja. Hero 5 Black on kaksituumainen kosketusnäyttö ja gps - ja se kuvaa 12 megapikselin kuvia myös raakatiedostoina.

Pienemmän ja halvemman Sessionin resoluutio on 10 megapikseliä, siinä ei ole näyttöä tai gps:ää eikä se tallenna raakatiedostoja. Se on kuitenkin halvempi, Hero5 Black maksaa 430 euroa, kun taas Session maksaa 330 euroa. Laitteet tulevat markkinoille lokakuun 2. päivänä.

Uusi nelikopteri, GoPro Karma, tulee kauppoihin lokakuun 23. päivänä. Sen voi ostaa ilman kameraa 900 euron hintaan, tai yhdessä Hero5 Blackin kanssa reilun 1200 euroa.

> Lue kaikki uutiset Photokinasta täältä: Photokina: uutisoimme kuumimmat tuotejulkistukset.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!