Insta360 Link

Insta360 Link -webkamera voidaan kiinnittää tietokoneen näyttöön tai asettaa jalustalle.

Insta360 Link nostaa webkamerat uudelle tasolle

Innovatiivinen kameravalmistaja Insta360 on alkanut kehittää webkameroita ja esittelee nyt Insta360 Linkin, joka käyttää tekoälyä videokuvan parantamiseen.

tiistai 2. elokuuta 2022 teksti K. Engbo

Kiinalainen Insta360 tunnetaan hyvistä action-kameroista ja tyylikkäistä 360 asteen kameroista, joissa on paljon älykkäitä toimintoja. Nyt valmistajan Insta360 Link -malli nostaa webkamerat uudelle tasolle.

Siinä on suuri 1/2 tuuman kuvakenno, jonka ansiosta video on laadukasta ja yksityiskohtaista ja sen dynaaminen alue on laaja. Lisäksi kamera tuottaa hyvää kuvaa myös hämärässä.

>Lue myös: Kaikki tietämisen arvoinen action-kameroista

Siinä on myös sisäinen kolmiakselinen gimbaali, jonka ansiosta se voi seurata edessä olevan kohteen liikkeitä tekoälyn ja seurannan avulla. Näin pysyt aina kuvassa. Tekoäly suuntaa kameran oikeaan suuntaan, mutta se voi myös zoomata. Lisäksi zoomia ja seurantatoimintoa voidaan ohjata kameran edessä tehtävillä käden liikkeillä.

Insta360

Webkamerassa on moottorit, joiden avulla se kääntyy sivusuunnassa sekä ylös ja alas. Kameraa voidaan käyttää myös pystysuunnassa.

Kameran resoluutio on 4K ja nopeus 30 kuvaa sekunnissa. Siinä voidaan myös valita HDR-tila, joka tuo enemmän yksityiskohtia varjo- ja huippuvalokohtiin. Insta360 Link on varustettu automaattitarkennuksella, joten sen edessä olevat kohteet ovat varmasti aina teräviä.

Katso myös: Lataa kamera-asetusten taskuopas

Lukuisat älykkäät toiminnot heijastuvat myös hintaan, joka on 390 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!