Ennen-jälkeen-kuvanvaihtajalla voi liu'uttaa kuvasta toiseen nähdäkseen muutoksen.
Ennen-jälkeen-kuvanvaihtaja

Erittäin tehokas tapa näyttää muutos.

© Elfsight

Ilmaiset ennen-jälkeen-kuvanvaihtajat: 5 parasta

Ennen-jälkeen-kuvanvaihtaja on hauska keino esittää muutos. Esittelemme viisi parasta ilmaista ennen-jälkeen-kuvanvaihtajaa eli before/after slideria.

torstai 7. syyskuuta 2023 teksti R. Rasmussen

Ennen-jälkeen-kuva on havainnollinen keino henkilön, maiseman tai vaikkapa radikaalisti muokatun valokuvan muutoksesta. Varsinkin jos saat kuvat liukumaan päällekkäin, muutos on helppo nähdä.

Se onnistuu netissä helposti ennen-jälkeen-kuvanvaihtajalla. Eikä edes maksaa välttämättä mitään. Esittelemme 5 before/after slideria, jotka ovat täysin ilmaisia.

1. Ultimate Before After Image Slider & Gallery
2. CommonNinja
3. Elfsight
4. CodePen

5. Twenty20 Image

1. BEAF

WordPress-lisäosa, jolla voi luoda rajattomasti valokuvagallerioita ja ennen-jälkeen-kuvanvaihtajia verkkosivuille. Voit tehdä liukumista monivaiheisia, luoda ennen-jälkeen-gallerioita ja lisätä otsikoita, kuvauksia ja Lue lisää -painikkeita.

2. CommonNinja

Täältä saat kuvanvaihtajia HTML-widgetteina, jotka on helppo lisätä omaan sivustoon. Voit helposti luoda useita kuvanvaihtajia vierekkäin ja siirtyä niiden välillä. Ulkoasun ja sisällön hallintamahdollisuuksia on paljon. 

Useimmilla sivustoilla CommonNinja on erinomainen valinta ennen-jälkeen-kuvanvaihtajan toteuttamiseen.
CommonNinja

Monipuolinen ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka toimii erinomaisesti useimmilla sivustoilla.

© CommonNinja

3. Elfsight

Yksi suosituimmista ennen-jälkeen-kuvanvaihtajista ja ehdottomasti yksi monipuolisimmista. Voit mukauttaa kuvien kokoa, lisätä kuvatekstejä ja taustoja, säätää kuvien liukumista jne. Ilmaisversiosta saa vain rajoitetun määrän.

4. CodePen

Koodarien sivusto, jossa ohjelmoijat jakavat tuotoksiaan. CodePen.io-sivustolta saa navigointipalkkeja, painikkeita, sivupohjia ja siis myös kuvanvaihtajia. Ne ovat ilmaisia, ja voit muokata niitä mielesi mukaan.

Koodia eri tarpeisiin
CodePen

Ohjelmoijien sivusto

© CodePen

5. Twenty20 Image

Monipuolinen ja helppokäyttöinen WordPress-lisäosa, jolla voi suunnitella ennen-jälkeen-kuvanvaihtajia. Monet kuvanvaihtajat voi saman tien sisällyttää sivustolle tai somepostaukseen.  

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!